Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנסוע עם אורן ב-106 זה כמו לנסוע עם אמא שלי במאזדה לאנטיס, אותו הדבר.

אורן, תתחיל לנצל את האוטו הזה, לפני שאני מעלים לך אותו מהחניה של הבית :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אור זה יבוא לבד לא צריך לדאוג.ולא ידעתי שאימא שלך נותנת קיקים ומעבירה הילוכים ב 5000 סל"ד

:roll:

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

שאור עשה לי ולשחף מהפורום סיבוב זה לא היה רק 5000 סל"ד...

בחנו טוב מאוד את האחיזה שלה בפניות וגם בחניון של עירוני ראשון , וירד לנו הלב . חחח!

אני לא מאמין על אורון שהוא עושה שטויות כאלו כמו אור.

כפיר

פורסם

כל עוד זה לא אוטו שלך אפשר לא לדפוק חשבון :).

ומה עם המפגש יום שישי? נפגשים בחנייה של הסופרלנד או בחנייה של האיצטדיון?

פורסם
אור זה יבוא לבד לא צריך לדאוג.ולא ידעתי שאימא שלך נותנת קיקים ומעבירה הילוכים ב 5000 סל"ד

:roll:

זה יבוא כשיהיה לי חיישן למבדה...:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כפיר, אחרי שאורן רואה את הסקלה שלו 170 + מצד ימין של הרכב, כלומר אני מאחורי ההגה, זה מביא לו חשק גם, הוא נכנס לזה, לאט לאט, כל פעם לומד טיפה את הרכב, וטוב שככה, ולא כמו פלצן ישר מתגרזן וגומר את האוטו בתוך עמוד.

יגור, אמא שלי לא יודעת לנהוג, אז היא לא מחליפה הילוכים (נוהגת באוטומט)

פורסם

איגור ולא יגור :-)

סתם צחקתי אור לגבי אימא שלך אבל רק רציתי להראות לך שאורן כן לומד לאט לאט את הרכב שלו

והוא יגיע איתו למגבלות בזמן שלו.

אורן עוד לא קנית חיישן??

פורסם

בהצלחה

אז המפגש בסופרלנד ב 16.30?

פורסם

הפעם נקווה להגיע...

ואורן יודע את המגבלות טורים של האוטו שלו, מגבלות יציבות הוא עדיין לומד לאט לאט...

פורסם

מקווה להגיע גם, אני על 4 שעות שינה, ומפלג באוטו שזורק שמן בערך כמו המשאבת שמן שאיתה אנחנו ממלאים שמן במכוניות אחרי הטיפול...

עידו, באמת לא הבנת אתמול את הקטע של "סליחה, מאיפה קונים כזה אור כחול ?" ועוד נכנסת לסרט ותסביך "אור, מה אתה צריך את זה ?"

אחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי עליהם עם עצמי.

פורסם

היה היום מפגש סוס ביותר...8)

איתי הביא ממיס צבע ורצה להתנקל לי בצבע הבוהק,אני מנעתי ממנו כמובן לעשות מעשה זה. אחרי זה לקחתי אותו לסיבוב שירגע...:-P

אחרי זה דחפנו כולנו פיאט דולבו נדמה לי קוראים לה רכב מסחרי ענק אשר הלך לו הסטרטר... והוא התניע !!:-D זה היה רגע מאוד מאוד מרגש...אור עוד שניה הפך את הרכב בסיבוב..:wink:

אחרי שקיבלנו חיבוק חם מבעל הרכב הוא נסע לדרכו....(הוא אשכרה חיבק כל אחד ואחד מאיתנו...8 אנשים בערך...) שבנו למפגש ושיפצרנו את האוטו של עידו...הידית של הדלת נשברה... והוא עדיין לא רוצה למכור את הפיאט!!:?

אחרי זה אור התחיל להתפרע הרים את הפונטו של יבין עם הג'ק וזה לא הספיק לו... הרים גם את האיביזה ספורט וואנה בי של איתי...:wink:

אחרי שאור נרגע קצת... הלכנו לאנדרי אכלנו גלידה... וחתכנו הבייתה..8)

הייתה היום אחלה נוכחות במפגש... מקווה שבוע הבא יגיעו יותר!!:-)

שבת שלום.:twisted:

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...