Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מבולבל מפאת תקציב מוגבל ורצון לרכב נוח חזק ואמין.

מחפש רכב לנסועה שנתית של 20k ק"מ

נהג יחיד סולד מרכבי מיני/ סופר מיני.

מוכן להתפשר על צריכת דלק לטובת אמינות נוחות וכוח. 

ידני או אוטומט לא משנה.

אז מה קונים בתקציב כזה ?

רכבים אופציונליים:

סיוויק 

מאזדה 3 2.0 

i30 (🤮)

לנסר 1.8

אקורד

מאזדה 6 

B4

לכאורה רכבים עם מוניטין אמינות מוצק אך בני 10 ומעלה שנסעו 200K ק"מ ומעלה, כשמנגד יש פיג'ו 2008, 308 ואפילו 208 (הסופר מיני היחידה שמעניינת אותי) 

בני 5,6 עם 100K ק"מ ועניין הטיימינג .

מה הייתם עושים במצב כזה?

פורסם

ב20k ה308 החדשה רחוקה מאוד מהתקציב שלך. וה208 תכנס רק בגרסאת האקסס הדלה מאוד באבזור ומנוע 1.2 אטמוספרי 82 כוח סוס דיי גמיש בקטוגריה שלו אך עדיין קטן וחלש וגיר רובוטי חד מצמדי או ידני.

או לחילופין 208 או 308 מהדור הישן עם מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר 4 הילוכים אוטומטי מיושן שעל האמינות שלהם שמעתי חוות דעת מאוד שליליות ממקור ראשון.

סיוויק, מאזדה 3 2.0, אקורד, B4, מאזדה 6 אלו רכבים מבוקשים ובתקציב שיש לך אתה לא תמצא רכב שמור ולא שחוט לכן הייתי ממקד את החיפוש ברכבים פחות מבוקשים.

האופציות שאפשר לשקול לדעתי:

רנו פלואנס 1.6/2.0 המנוע אמין והרכב עצמו גם כן אני יודע שלאחר מתיחת הפנים הם החליפו את גיר הAL4 בגיר רציף מתוצרת גטקו (מה שניסאן משתמשים בו) לא יודע להגיד לך על האמינות של הגיר של ניסאן אולי אחרים יוכלו לתת את חוות דעתם אבל סה"כ מדובר בגיר דיי עצל ולא חזק בביצועים.

פורד פוקוס ידנית 1.6 : רכב אמין, זריז, חסכוני מתנהג טוב ונראה מצויין... הבעיה שהוא דיי נדיר לכן החיפוש יכול לקחת קצת זמן ותצתרך להוסיף 5 אלף שקל לתקציב.

לנסר 1.8 רכב נחמד סה"כ הגיר גיר רציף וגם דיי עצל לכן הרכב לא מרגיש זריז במיוחד למרות המנוע הגדול 

אופל קורסה 1.4 אוטומט או ידני : לא חזק או מפנק במיוחד אבל חסכוני ואמין

ראיתי שיש כמה שברולט סוניק 1.6 בתקציבך סה"כ רכב מודרני וסביר בלי מינוסים בולטים על האמינות שלהם אין לי מספיק מידע.

פורסם

סוניק - אמינות סבירה אבל יש עדיין כל מיני תקלות קטנות ומעצבנות (חשמל, לעמים מכות בגיר),

פלואנס - לטעמי ה308 עדיפה עליה אמינותם זהה (סבירה אבל שוב תקלות קטנות כאן ושם).

B4 לא כזו מבוקשת עם סבלנות יש מציאות.

ניסן נוט עם מנוע 1.6 גם תכנס לתקציב.

• תוכן חדש...