Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז רציתי לשאול אם מישהו יודע מהן האפשרויות של השכרת רכב לתקופה של שנה פלוס.

כמובן שליסינג נפוץ, אבל ליסינג לא מתאים לי כיוון שישנה מקדמה והתחייבות יחסית ארוכה (שלוש שנים).

מהן העלויות המקובלות של השכרת רכב לטווח ארוך? אשמח לקבל גם דוגמאות לדגמי רכבים ושנתון (מהכי זול להכי יקר)

אילו חברות מציעות את השירות?

בגדול, אני מחפש בדיוק את מה שליסינג תפעולי נותן ללא מקדמה וללא התחייבות ארוכת טווח.

אשמח לייעוץ והכוונה ממי שמבין בתחום.

פורסם

זה לא יהיה משתלם.

יש עסקאות ליסינג פרטי קצרות גם ל-18 חודשים, הייתי בודק אפשרות לעסקה כזאת.

לחלופין יש חברות שמציעות עסקאות ליסינג פרטי לרכב משומש, נסה לאתר עסקה כזאת לשנה או שנה וחצי. בעסקאות כאלה שים לב האם חברת הליסינג נותנת אחריות מסויימת או מה קורה במקרה של תקלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם ניקח לדוגמא רכב זול וקטן כגון טויוטה אייגו וחבריו.

בסופו של יום, השכרת רכב עולה כ100 שקל לרכב קטן ליום. מכפיל ב365 ימים והגענו ל36,500 שקלים.

עכשיו כמובן אתה לא משכיר רק ליום אחד אלא לשנה ונניח אתה מקבל הנחה כי אתה מלך אחושלוקי.

50% הנחה, עדיין אנחנו עומדים על מעל ל18,000 ש"ח רק על רכב+ביטוח+אגרות+טיפולים.

לא כולל דלק.

כמובן יש השכרת רכב לטווח ארוך, ליסינג לטווח קצר וכו' וכו', הכל יעלה לך בסוף והכל זמין אם אתה מוכן לשלם.

אבל לתקופה ארוכה של כשנה שזו לא תקופת גישור אלא שנה, לא עדיף לרכוש רכב זול באיזור ה10-20 אש"ח, להשתמש ולמכור עם הורדה משמעותית במחיר. תוך שנה אם לא תעלה משמעותית את מד הנסיעה או תעשה תאונה משמעותית או חס וחלילה יהיה כשל מכני, המחיר לא ירד ביותר מכמה אלפים בודדים.

• תוכן חדש...