Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילות מתח ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי לנסר 2005 שמותקן עליה מערכת הגברה קטנה ומערכת מולטימדיה (לא יודע עד כמה זה קשור לבעיה אבל בכל מקרה).

עכשיו הבעיה היא שלרכב יש נפילות מתח וזה מתבטא בכך שהאורות דרך התחילו להבהב, כנל לגבי האורות קריאה בפנים והאורות בלוח השעונים.

בנוסף, שאני מדליק את האורות ברכב מתחיל לצאת רעש של חשמל מהרמקולים (בגלל זה הזכרתי את המערכת הגברה, אולי היא מעמיסה על המצבר לא כלכך מבין בעניין).

חיברתי מחשב רכב קטן obd2 שמתחבר לטלפון, וראיתי שיש נפילות מתח בתדירות יחסית גבוהה מ- 14V ל- 10V

מישהו עם ניסיון או שקרה לו בעבר ויודע להפנות אותי לבעיה? מצבר או אלטרנטור או משהו אחר?

באוטו יש מצבר של varta מאוגוסט 2018, עברו שנתיים וקצת בערך, בגלל זה אני לא יודע עד כמה הבעיה היא במצבר כי למיטב ידיעתי מצברים כאלה מחזיקים כ3 שנים.

מצורף גם סרטון של האורות שתבינו בערך על מה אני מדבר.

תודה לעוזרים :)

פורסם

הבעיה בדרך כלל מתרחשת כתוצאה מעומס גדול על האלטרנטור כנראה בגלל הוספת המגבר.

במקרים כאלה בדרך כלל יש לשדרג את האלטרנטור לאחד בעל הספק גבוה יותר בסל"ד סרק וכמובן לחשוב גם על שדרוג החיווט החשמלי בין המצבר לבין מערכת השמע.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Driver2293 כתב:

שלום לכולם

יש ברשותי לנסר 2005 שמותקן עליה מערכת הגברה קטנה ומערכת מולטימדיה (לא יודע עד כמה זה קשור לבעיה אבל בכל מקרה).

עכשיו הבעיה היא שלרכב יש נפילות מתח וזה מתבטא בכך שהאורות דרך התחילו להבהב, כנל לגבי האורות קריאה בפנים והאורות בלוח השעונים.

בנוסף, שאני מדליק את האורות ברכב מתחיל לצאת רעש של חשמל מהרמקולים (בגלל זה הזכרתי את המערכת הגברה, אולי היא מעמיסה על המצבר לא כלכך מבין בעניין).

חיברתי מחשב רכב קטן obd2 שמתחבר לטלפון, וראיתי שיש נפילות מתח בתדירות יחסית גבוהה מ- 14V ל- 10V

מישהו עם ניסיון או שקרה לו בעבר ויודע להפנות אותי לבעיה? מצבר או אלטרנטור או משהו אחר?

באוטו יש מצבר של varta מאוגוסט 2018, עברו שנתיים וקצת בערך, בגלל זה אני לא יודע עד כמה הבעיה היא במצבר כי למיטב ידיעתי מצברים כאלה מחזיקים כ3 שנים.

מצורף גם סרטון של האורות שתבינו בערך על מה אני מדבר.

תודה לעוזרים :)

לדעתי וניסיון שלי הבעיה היא במצבר. זה שהוא אמור להחזיק 3 שנים זה לא אומר שהוא בטוח מחזיק 3 שנים. לי יש 4 מגברים " כבדים " אבל מצבר ג'ל שהוא הרבה יותר חזק ממצבר רגיל. מגבר אחד לא אמור ליצור עומס על מערכת החשמל ברכב. הרעש ברמקולים זה מיציאות RCA שהם על הפנים במכשירי מולטימדיה סינים. לא קשור למצבר. זאת תופעה ידוע בין חברי פורום אודיו.

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 17.12.2020 בשעה 22:31, Dani Cohen כתב:

לדעתי וניסיון שלי הבעיה היא במצבר. זה שהוא אמור להחזיק 3 שנים זה לא אומר שהוא בטוח מחזיק 3 שנים. לי יש 4 מגברים " כבדים " אבל מצבר ג'ל שהוא הרבה יותר חזק ממצבר רגיל. מגבר אחד לא אמור ליצור עומס על מערכת החשמל ברכב. הרעש ברמקולים זה מיציאות RCA שהם על הפנים במכשירי מולטימדיה סינים. לא קשור למצבר. זאת תופעה ידוע בין חברי פורום אודיו.

יכול להיות אבל שזה גם מצבר וגם אלטרנטור? כי תמיד היו לי נפילות מתח לכמעט 10v מ14v והאורות קריאה בפנים הבהבו לי עוד לפני כשנה מאז שהתקנתי את המערכת, לא משהו שהפריע לי כלכך אם להגיד את האמת כי זה לא הפריע לתפקוד של הרכב, אבל עכשיו התחילו גם האורות בחוץ לעמעם 

• תוכן חדש...