Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לצערי נקלעתי לתאונה קטנה ראשונה שגרמה לכמה שפשופים בצד הרכב ולגלגל האחורי, מלבד שפשופים לא נראה נזק מעבר לכך, הרכב נוסע כרגיל, אביה של נהגת הרכב הפוגע איים עליי בתביעה אישית כיוון שלטענתו אני אשם, דרש בהתחלה לשלם לו את עלות הנזק שלפיו הוערך ע"י שמאי ב-950 לפני מע"מ, יש לציין שהוא לא היה ברכב בזמן התאונה, כך שטענותיו לא מעניינות אותי, חבל שבכלל דיברתי איתו, דיווחתי על התאונה לחברת הביטוח, הרכב כרגע במוסך וניתן לי רכב חלופי, יש לי כמה שאלות:

1. האם ע"פ עלות הנזק לרכב שלי אוכל לשלם עצמאית או רק לתבוע את הביטוח ולשלם השתתפות עצמית? דרך הביטוח הביאו ולקחו לי את הרכב למוסך.

2. מה קורה לאחר מכן מול הרכב הפוגע ומה עליי לעשות, אני לא מבין את הפרוצודורה, לשנינו ביטוח מקיף, אני לא מבין באיזה מצב תובעים ביטוח צד ג' ובאיזה מצב תובעים את הביטוח שלך, האם יתכן ומשלמים גם השתתפות עצמית על הנזק שלך וגם עבור צד ג'? 

3. בהקשר לשאלה הקודמת אם בעל הרכב הפוגע לא מעוניין לתבוע את הביטוח שלו על הנזק ולתבוע אותי עם עו"ד, מה הפרוצודורה אז?

4. בהסתמך על הסיטואציה כרגע ועל עלות נזק לא גדולה האם פעלתי נכון להפעיל ביטוח? האם אני אמור להפעיל ביטוח צד ג' מפני שהרכב הפוגע נכנס בי? במקום להפעיל את ביטוח שלי? 

אודה לעזרכתם, תודה וחג שמח. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

אם אתה לא תובע את הביטוח שלך ומשלם עצמאית למוסך אז אין לך תביעה והעבר הביטוחי שלך נשאר נקי.
מכיוון שיש לך ביטוח מקיף ואתה טוען שאתה לא אשם בפני האדם שטוען שאתה אשם (או חברת הביטוח שלו) עומדת האפשרות לתבוע אותך בתביעות קטנות או את חברת הביטוח שלך בבית משפט השלום ואתה תתבקש להעיד את גרסתך, למעשה זה הליך דומה אם תפסיד תאלץ לשלם השתתפות עצמית בהתאם לגובה הפוליסה שלך ובנוסף להתייקרות של הפרמייה ל3 שנים הבאות.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

הם כדאי לי לתבוע את הביטוח שלו במקום לתבוע את שלי? האם יכול לקרות מצב שבוא מישהו משלם שני השתתפויות עצמיות (גם תביעה של הביטוח שלך וגם של צג ג')? 

פורסם

אם אני מבין נכון הפעלת את הביטוח שלך כי קיבלת רכב חליפי על חשבון חברת הביטוח שלך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון.... העניין הוא שאני לא יודע מה יבוא מצד ג', אולי הוא יתבע אותי או את הביטוח שלי ואני לא מבין מה יקרה אז.. 

פורסם (נערך)

לדעתך הנהג השני אשם , לכן היית צריך לפעול כנגד הביטוח של הצד הפוגע ולא להפעיל את הביטוח שלך.

הפעלת את הביטוח שלך , נרשמת לך תביעה( 2-3 תביעות ולא ירצו לבטח אותך ) אתה משלם השתתפות עצמית שאיני יודע מה גובהה ביחס לגובה הנזק שנגרם לך, והפרמיה תעלה גם היא.

אם גם הצד השני יתבע אותך ותחליט שאתה אשם ולכן חברת הביטוח שלך אמורה לשלם לו תשלם רק השתתפות עצמית אחת הגבוהה מבין השניים זו של המקיף שלך או זו של ביטוח צד ג' שלך

בסכומים שנקבת כנראה שטעית שהפעלת ביטוח

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כלומר הייתי צריך לתבוע את הביטוח שלו ולחכות שאקבל מענה? גם זה אבל אני עושה דרך הביטוח שלי הרי לא? 

פורסם

אתה מיידע את הביטוח שלך הם מסייעים לך מול הביטוח של הרכב האחר אבל כאן הפעלת את הביטוח שלך 

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...