Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רצה להחלי נורה בטיוטה אייגו שלי שנת 2018 הדגם החדש, לנורת לד לבנה

האם מדובר בדגם   hir2 ??

האם זה יתאים לי גם לאות גבוהים ורגילים? 

תודה

פורסם

נכון תודה , אז בחיפוש של הנורה אני רושם HIR2 9012  ואני יכול להזמין וזה יתאים לי?

שאלהה שניה אם אתה יודע אם זה משנה אם זה הלוגן  או לד- כאילו אם אני מחבר נורת לד יכולה להיות לי בעיה מסויימת ( מישהו אמר לי שלד מצריך אולי שנאי או משהו בסגנון)?

מה אתה חושב?

פורסם

תחפש 9012, זה סוג הנורה.

כרגע מותקנת אצלך נורת הלוגן, לרוב אין בעיה להחליף ללד.

לא צריך שום שנאי רק תבדוק שברכב אין התראה על נורה ראשית שרופה שעלולה להתריע בעת מעבר ללד.

פורסם

ממש תודה, עזרת לי ממש!

לגבי התאורה אני רואה שרשום שם שיש דגמים פופולרים של 6000 6500 ו 8000K, אני מעדיף אור לבן או לבן כחול

מה מומלץ לדעתך לקחת?

פורסם

6500 זה לא לבן כבר, 5000 זה לבן, מעל זה זה נהיה כחול ערס, מעל 6500 זה נהיה סגול ערסוואת.
אם יש לך פנס עם עדשה, אין בעיה עם לדים, אם יש לך רפלקטור רגיל, תשאר עם הלוגן אחרת אתה תסנוור את מי שבא מולך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...