Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי/מנהלים עד 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

מחפש רכב עד 60k  

לרוב נסיעות קצרות בעיר, סופ"ש נסיעות מחוץ לעיר. 

לרוב נוסע לבד ובממוצע 10k ק"מ בשנה. 

חשוב שיהיה לו 120-140hp. 

מעדיף לא קוריאני ושיהיה סביר בצריכת הדלק.

הייתי מאוד רוצה רכב מקבוצת וואג אבל מפחד מ dsg 

ראיתי טולדו 2015 1.4 עם 45k קמ ורוצים עליה 40k אבל שוב dsg וגם ויש לה ירידת ערך גדולה ואין לה שוק... 

מה הייתם ממליצים? 

עריכה אחרונה על ידי SergDru
הוספת שורות
פורסם

לא ברור כול כך מה אתה מחפש מהרכב...

טולדו זאת סופרמיני מוגדלת הצד החזק שלה הוא זריזור והרבה מרווח.

הצד החלש הוא נוחות, בידוד רעשיום, התנהגות כביש וכו...

אם אתה נוסע לבד ובעיקר בעיר לא עדיף לך רכב קטן יותר מהטולדו שיהיה לך נוח יותר לתמרן ולהחנות אותו? וגם אתה מודע לכך שההבדלים בצריכת הדלק בנסועה כמו שלך יסתכמו תכלס בכמה שקלים וזה יהיה בכלל לא משמעותי?

נסיעה עירונית בעיקרה גם לא מטיבה כול כך עם גירים דו מצמדיים.

במקומך הייתי מחשב מסלול מחדש ומכוון לרכב קטן ואיכותי/נוח יותר מהטולדו עם גיר פלנטרי.

פורסם

היום אני מחזיק סיוויק 2010 ואני מעדיף להשאר בקטגוריה משפחתית כי אני לא אוהב רכבי מיני
מעדיף רכב חזק עם כח

פורסם

הייתי מחפש 308 פרימיום (קצת נדירה, צריך טיפה סבלנות), בקתציב שלך אני מניח שתמצא 2016-17. שים לב לרצועת התזמון המתפוררת, ותחליף מיד אחרי הקניה (אם לו הוחלפה עדיין).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 16 דקות, pooh-bear כתב:

הייתי מחפש 308 פרימיום (קצת נדירה, צריך טיפה סבלנות), בקתציב שלך אני מניח שתמצא 2016-17. שים לב לרצועת התזמון המתפוררת, ותחליף מיד אחרי הקניה (אם לו הוחלפה עדיין).

מה לגבי האמינות שלה? מחלות?

פורסם

רצועת התזמון הזו עשתה שמות במוניטין של הדגם, בעיקר בגלל טיפול לא נכון של היצרן / יבואן. יש כאן שרשור ארוך מאוד לגביה.

בגדול, צריך לחפש רכב שאו שלא התעוררה בו בעיה, או שהוחלפה לו רצועה מיד כשהבעיה התעוררה.

נכון להיום (החל ממרץ 2017) יש רצועה חדשה שאמוה למנוע את הבעיה. אם מצאת רכב שלא נגרם לו נזק פרמננטי מהרצועה (נניח, אחד שנסע ממש מעט, שהגיע כבר עם הרצועה החדשה או שמיד כשהתעוררה בעיה הוחלפה רצועה) ואתה מחליף לרצועה החדשה בקניה (אם עדיין לא הוחלפה), אתה יכול לקבל יופי של רכב.

פרט לרצועה, אני לא מכיר בעיות סדרתיות נוספות.

שים לב לארגונומיה הלא שגרתית (כמו שאר הדגמים של פיג'ו, נכון להיום): הגה קטן ונמוך, לוח מחוונים שאתה אמור לראות מעל ההגה, ומערכת מולטימדיה ששולטת בכמעט כל הפונקציות ברכב. לא כולם מתים על הסידור הזה, אני באופן אישי חושב שיש לו יתרונות ושאפשר להתרגל לחסרונות, אבל שיקול שלך.

אני מסכים איתך

פורסם

מצטרף להמלצה על ה308,
בתור אחד שהתעקש על הפרימיום, ובעלים של כזו,
ההבדלים בין הדגמים הם בעיקר איבזור( הנעה וכניסה ללא מפתח, גג פנורמי, פנסי לד, מושבים בהירים, גאנטים 17 יפים לעומת 16 בדגם האקטיב ) וקשה יותר למצוא פרימיום.
לדעתי, חפש את ה308 הכי שמורה שתמצא, על הפרימיום תשלם יותר, וההיצע מצומצם יותר.

בקרוב אני אצטרך לרכוש רכב נוסף וכנראה אבחר בדגם האקטיב אם אמצא שמורה.

המנוע, 1.2 טורבו יחסית מאוד זריז וחווית נהיגה מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפני 16 שעות, gal_bo כתב:

מצטרף להמלצה על ה308,
בתור אחד שהתעקש על הפרימיום, ובעלים של כזו,
ההבדלים בין הדגמים הם בעיקר איבזור( הנעה וכניסה ללא מפתח, גג פנורמי, פנסי לד, מושבים בהירים, גאנטים 17 יפים לעומת 16 בדגם האקטיב ) וקשה יותר למצוא פרימיום.
לדעתי, חפש את ה308 הכי שמורה שתמצא, על הפרימיום תשלם יותר, וההיצע מצומצם יותר.

בקרוב אני אצטרך לרכוש רכב נוסף וכנראה אבחר בדגם האקטיב אם אמצא שמורה.

המנוע, 1.2 טורבו יחסית מאוד זריז וחווית נהיגה מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה על ההמלצה. 

ראיתי היום בטרייד מוביל אקטיב סוף 2016 85k ק"מ יד 1 ב 52k עם היסטוריית טיפולים במורשה

הרצועה היחידה שהוחלפה היא של האלטרנטור

לגבי הטיימינג לא היה כתוב. 

האם זו עסקה משתלמת? 

פורסם

נשמע לי קצת יקר, תלוי באחריות שאתה מקבל ובמצב הרכב.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...