Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה לחברי הפורום ומבקש לדעת/לברר האם קיים מכשיר מולטימדיה עם יציאה אופטית TOSLINK. אני מבקש לדעת לגבי מכשירים PIONEER ו/או ALPINE ו/או KENWOOD .  תודה מראש לכל העונים לשאלה זאת.

פורסם

ממה שאני זוכר לפיוניר היו או יש מכשירים עם יציאה אופטית אבל הפרוטוקול בה הוא פרוטוקול פרטי שלהם והפיענוח הוא רק דרך מעבד של פיוניר שתומך בסדרה. 

לאלפיין אני זוכר שיש יחידות עם יציאה אופטית או לפחות AI NET - עד כמה ואיך ניתן לעבוד עם זה - לא זוכר, לא רוצה לטעות או להטעות. 

היום יש לך אופציות לרכוש יחידות ראש סיניות שהן מותג - למשל JOYING יש לך סדרות עם SPDIF COAX ויש לך סדרות עם OPTIC 

ואני יודע שבארץ - דרך ספונסר הפורום @esimpex יש אפשרות ליחידות ראש עם יציאות אופטיות - 

אני לא יודע בוודאות אם מדובר בLENOVO או סינקופה או כל דבר אחר ואמליץ ליצור איתו קשר. 

אופציות נוספות - מוסקוני - ליין מוצרי הAMAS 

או נגן ברזולוציה גבוהה כמו FIIO או AK וכך הלאה 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמרתי לך כבר בפרטי את כל האופציות דני,

יש את האלפיין שנתתי לך עם האופטי(הכבל בנפרד עולה עוד 800-1000 שקל זה אופטי רגיל, זה מתאם מיוחד של אלפיין),

יש סוני GSX9 שזה וואן דין עם אופטי,

וכל השאר זה מוצרים סינים כמו שיש לך עכשיו(יש לך של סינקופה נדמה לי עם אופטי לא?),

יש גויאנג סיני, סינקופה, סטינגר שלפי מה שאני יודע גם סיני וכו'.

היחידים שלא סינים עם אופטי הדאבל דין של אלפיין והוואן דין ןשל סוני.

בנוסף יש את הAMAS שזה שידור בלוטוס ישירות אליו והוא מוציא אופטי, זה סה"כ דומה לפתרון שלי ברכב,

אתה יכול לשדר סאונד לבלוטוס ולחבר את המכשיר לדאבל דין ועדיין לשלוט בו כמו אצלי.

פתרון מעולה לדעתי.

• אהבתי 2

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

הGSX9 הוא פרוססור בפני עצמו 

ומן הסתם המחירים בהתאם אבל ההבדלים בתמורה לדעתי לא! 

אפילו עדיף כבר סיני אם זה סיני טוב בגלל שאתה כבר מריץ עליו אנדרואיד מלא ועל חומרה שהיא תכלס חזקה אפילו חזקה מאוד. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לפני 33 דקות, Moshe Goldman כתב:

סיני טוב עם ביקורות מעולות עפ יציאה אופטית וקואקסיאלית spdif
Teyes cc3
תריץ חיפוש בגוגל ויו טיוב

תודה על השיתוף. על פי הנתונים של היצרן, נראה שמדובר במכשיר טוב, חדיש  מהיר עם יכולות אופטי - TOSLINK. 

• תוכן חדש...