Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליכון שיואמי R1 לג'וגינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

לאחר ששברתי את שיא המשקל העצמי ועכשיו אני נושק למועדון ה3 ספרות (98.7 על 1.67 גיל 30).......

הגיע הזמן לעשות עם זה משהו וריצה/הליכה זו התחלה טובה 

אציין שלפני 8 שנים השלתי 25 ק"ג ממשקלי ע"י דיאטה וריצה קלה של 5-6 ק"מ ביום. כיום ממש לא בא לי לצאת מהבית בשביל זה והליכון או מסלול ריצה יתנו לי מענה לפחות ל15 ק"ג הראשונים. אממה מסלולי ריצה אמיתיים תופסים המון מקום ויקרים למדיי.

המטרה שלי כרגע שיפור כושר ומדדי לחץ דם (תקין אבל כבר מראה סימני עליה) וכמובן הורדה במשקל. לא בכיוון של תחביב ריצה.

השאלה אם הנ"ל שבמבט ראשון נראה צעצוע יכול לתת מענה . יקר הוא לא וגם עם מידות צנועות.

השאלה המרכזית  10 קמ"ש זה מספיק לריצה קלה?.

ובכלל חידה בעיניי איך מנוע ממש פצפון (1.25 כ"ס) נותן עבודה כזו עד עומס של 110 ק"ג ( לשם השוואה בהליכונים נורמליים 7-6 כ"ס זה סטנדרט)

ואם למי מכם יש את המוצר אשמח לקבל חוו"ד.

זה המוצר המדוברhttps://www.gadgety.co.il/258529/walkingpad-r1-pro-israel/

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • תוכן חדש...