Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיטרואן קקטוס, 1.2 טורבו ידנית.

אחרי פירוק גיר והחלפת קלאץ׳ התושבת המרכזית של הציריה הפנימית לא חוזרת למקומה. מדובר בתושבת שמתברגת על המנוע, ומקבעת את הציריה הפנימית במקומה. התושבת אחרי הכנסת הציר לדיפרנציאל ממוקמת בערך חצי ס״מ גבוה יותר מהמקום שלה (על פי הפינים המובילים). 

רק כדי להבהיר, הגיר חזר למקומו על הפינים המובילים שעל האוזינג והברגים נסגרו בהברגה ידנית בקלות. המנוע מורכב על התושבות שלו ונראה שהכל חזר למקומו על פי הלכלוך מסביב.

לא ברור לי איך זה הגיוני אבל זה מה שקורה.

כיוונים שחשבתי עליהם ונראים לי פסולים הם שהגיר יושב באופסט על המנוע (פחות סביר כי יש לפחות שני פינים מובילים והברגים נסגרו ללא התנגדות.)

כיוונים אפשריים אבל עדין לא מסתדר לי, מוט ציריה התעקם (בסיבוב נראה ישר).

או שאולי הדיפרנציאל זז ממקומו איכשהו?

ממש אודה על דרכי פתרון לזה 🙂

פורסם

תעלה תמונה כל התיאוריות שהעלת לא נשמעים הגיוניים, אלא אם כן אפשרי להרכיב את הגיר באופסט כפי שתיארת, וכל שצריך הוא לפתוח את הברגים ולכוון את הגיר למקומו.

ציריה לא תתעקם בצורה כזו, ובטח שלא דיפרנציאל.

פורסם

תושבת צירייה מורכבת על המנוע? אין פה מקום לטעויות כי יש פיני מירכוז(בעקרון אין צורך בפירוק שלה).

הכנסת את הצירייה וסגרת את האומים שמהדקים אותה לתושבת הנ"ל?

מה גורם לך לחשוב שהעסק קיבל זווית?

תהדק את התושבת התחתונה והממיר הקטליטי לאגזוז, יש חשיבות לזה.

אם התושבת גיר מורכבת אז אין מצב שהגיר מורכב לא נכון.

סה"כ פירוק והרכבה די פשוטים(אחד לאחד כמו בברילנגו).

פורסם

טוב נפתרה ה״תעלומה״
כל מה שהיה צריך זה קודם להתקין את התושבת ציריה ורק אז להכניס את הציריה דרך התושבת. בקיצור יצאתי פיתה.
תמונות להמחשה:
5b2012023848ec8f610495b0c412af2a.jpg
b8374e3d988724d765945b5684d5323b.jpg

תודה לכולם על התגובות,
עם כל התיאוריות המוגזמות האלה חיכיתי לפתרון הפשוט הזה ולשמחתי מכונאי טוב ידע לייעץ לי נכון וזה עבד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...