Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שבועיים הגיע אליי מתקין מטעם מובילאיי להתקין לי את המערכת שלהם ברכב, במהלך ההתקנה משאית זבל נכנסה לי בדלת של הנהג (כן כן..ביש מזל..).

הרכב חזר מפחחות השבוע וגיליתי שכאשר אני פותח את החלון בצד של הנהג אחרי זמן כלשהו הוא פשוט נסגר לבד!

אני מתלבט האם מקור הבעיה היא שבפחחות עשו משהו לא בסדר, או שיכול להיות שבזמן ההתקנה של המובילאיי שדורשת התעסקות עם החשמל של הרכב אולי נעשה שם טעות שגרמה לזה ?

אשמח לשמוע מחכמתכם (-: 

פורסם
בתאריך 13.11.2020 בשעה 16:25, danniel כתב:

באיזה רכב מדובר? 

טיוטה יאריס 2013

בתאריך 13.11.2020 בשעה 21:45, ב.מ.שרותי רכב כתב:

מרים שמשות מקצר . 

ראיתי שהבעיה קיימת גם בחלון של הנהג וגם בחלון של הנוסע לידו...האם הפירוד של זה נמצא בדלת של הנהג ? הגיוני שזה מה מהתאונה ? או שזה יכול להיות קשור להתקנה של המובילאיי ?

פורסם

אתה יודע להגיד מה עשו במוסך פחחות? בכל אופן, נשמע שזה קשור לכך מאוד. הייתי חוזר אליהם ועל הדרך

מבקש ממוביליי להסיר את ההתקנה כי זה מיותר.

2016 BMW M235i.

פורסם

אם החליפו דלת, וב-100% זו אחת מפירוק (מכיוון שהרכב בן 7 שנים), בדרך כלל משתמשים באלקטורניקה של הדלת הקודמת,

דהיינו לא מתעסקים עם העברה של צמות החשמל אלא משתמשים במה שקיים בדלת מהפירוק.

ככל הנראה יש תקלה בדלת מהפירוק שלא שמו לב אליה כשהרכיבו. תחזור למוסך. 

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה רבה על המענה.

לא הבנתי משהו. אם משתמשים באלקטרוניקה של הדלת הקודמת (שנפגעה בתאונה) אז איך הבעיה יכולה להיות קשורה לדלת החדשה שמפירוק ?

פורסם (נערך)

לא רשמתי ברור - ב"דלת הקודמת" התכוונתי שהאלקטרוניקה שקיימת בדלת מהפירוק עוברת איתך לאוטו, לרוב לא טורחים להעביר

את הצמה מהרכב הקודם לחדש. בכל אופן, גם אם כן או גם אם לא, זו אחריות של המוסך שתיקן לך. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...