Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא לחפש עוד רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת שאני מחפש שלא תחשבו שאני נעול על הרכב הזה או על גולף כמו שאמרו כאן מעליי.

דרך אגב מצאתי הונדה סיוויק שנת 2002 עם 156 אלף קילומטר והיא נראית לי אחלה אבל הגולף היא יותר לטעמי אבל שוב פעם אני לא נעול עליה ולא על גולף

פורסם

אם כבר גולף כזו, חפש אחת שיש לה לפחות היסטוריית טיפולים כלשהי, אולי לא מלאה, אבל לפחות משהו מהשנים האחרונות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשביל להחזיק רכב בגיל הזה בלי שיהיה לך חור בכיס, אתה חייב מוסכניק שאתה סומך עליו.

אם אין לך כזה - הייתי קודם מוצא אחד.

רכב שתרצה לרכוש - תקח לבדוק אצלו.

לקחת רכב בן 15-20 שנה לבדיקה במכון לא יתן לך דבר חוץ מטופס מלא בריג'קטים לא רלוונטיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, דימה כתב:

והמגרש מוכר אותה ב11 מה אתם חושבים שזה עקיצה או שמציאה ?

תראה את זה ככה - אם הוא מוכר אותה ב11, הוא קנה אותה בהרבה פחות.

אולי אפילו קיבל אותה בעסקת טרייד אין, איפה שהבעלים הקודם היה מוכן לקבל סכום של 4 ספרות, העיקר להיפטר מהנבלה שאולי דורשת תיקון יקר.

זה שהרבה נראה טוב, לא אומר שום דבר על המצב המכני שלו. לסוחרים יש את הדרכים שלהם לגרום לסחורה להיראות טוב בהשקעה מינימלית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה ש11 אלף זה מחיר מתחת למחירון לא אומר שזה מחיר טוב. הייתה לאחי בעבר גולף כזו 2006 אבל דגם טיפה מפואר (1.6 102 כס עם סאןרוף וגאנטים) שנקנתה לפני 4 שנים ב13 אלף ונמכרה שנתיים אחרי ב8 אלף אחרי חודש של פרסום.

מה לא היה בעייתי שם.. הגיר היה דפוק, נזילה מהסאןרוף, גג נופל, אלטרנטור/צמיגים/מצבר אני לא מחשיב כי זה בלאי טבעי. פעם אחת נכבה לו הרכב באמצע כביש מהיר לא זוכר בגלל מה. מדחס מזגן התקלקל כמה פעמים.

הרכב כל יומיים היה בתיקון. נדיר מאוד היה שבוע שלם בלי שום תקלה. 

בכל אופן, נחזור לנקודה. זה שיש מחירון לאוטו, לא אומר שזה המחירון לכל הרכבים המפורסמים. מחירון (או קרוב למחירון) תשלם על רכב שאתה רואה שהוא באמת שמור, עם היסטוריית טיפולים, כשאתה רואה על המוכר שהוא לא איזה ילד שמשתולל ושובר רכבים, אה והכי חשוב - כמובן לא לשלם מחירון לסוחר. הרכב אצלו מסיבה כלשהי. מישהו אחר היה צריך כסף זמין מהיר / להיפטר מהר מהרכב ולהעיף בגרושים.

לדעתי אתה יכול לעדכן את השרשור או לפתוח חדש, ולציין את הדרישות שלך, תקציב, וככה נוכל להתאים לך דגם של רכב שיהיה טוב עבורך (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). אומנם הגולף מאוד מושכת, אבל אולי יש אופציות אחרות שלא חשבת עליהן?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אם אתה לא צריך להסיע משפחה שלמה -תעשה לעצמך טובה ותקנה מכונית קטנה יותר אבל חדשה יותר.
יונדאי גטס, או i20 מהשנים הראשונות שלה, מזדה 2 - משנתון יותר גבוה.
מישהו בעבודה שלי מכר לא מזמן מזדה 2 שנת 2011 במצב מצויין בסביבות 16 אלף שח.

הגולף שאתה מדבר עליה בת כמעט 14 וסיכוי גבוה שתוציא המון כסף על תיקונים שונים.

פורסם

הבעיה שמכוניות קטנות וחדשות יותר הן די יקרות וזה סכומים שאני לא יכול להרשות לעצמי כי יונדאי i20  במצב טוב היא רק מתחילה מ22 

פורסם (נערך)

בתקציב הזה, זה או לקבל רכב במצב בכי רע, או לחפש בנרות קורולה/סיויק/מזדה בת 15-18 שמורה ומטופלת, אבל גם היא תדרוש יישור קו מסיבי, כי מדובר ברכב ישן עם בלאי גבוה.

אתה לא תקבל בסכום הזה רכב במצב "שים דלק וסע", שכח מזה.

דוגמא - אני קניתי ב6500 ש"ח הונדה סיויק בת 18 עם הסטוריית טיפולים מלאה במורשה יבואן, ועדיין הייתי צריך לעשות יישור קו ב4 אש"ח, כדי להביא אותה למצב "שים דלק וסע", ויש לי עוד דברים קוסמטיים וחשמליים קטנים שצריך לסדר כדי שיהיה נעים להיות ברכב.

אין ארוחות חינם פה, פשוט אין.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 35 דקות, דימה כתב:

הבעיה שמכוניות קטנות וחדשות יותר הן די יקרות וזה סכומים שאני לא יכול להרשות לעצמי כי יונדאי i20  במצב טוב היא רק מתחילה מ22 

פיאט פנדה ידנית למשל, או פיג'ו 107 או סיטרואן C1 ידניות יקפיצו אותך בקלות כמה שנים קדימה באותו תקציב. כמובן שמדובר בעולם אחר (לגמרי) מהגולף, אבל גם עלויות התחזוקה כנראה יהיו עולם אחר (וגם הדלק).

השאלה היא מה יותר חשוב לך.

לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

בתקציב הזה, זה או לקבל רכב במצב בכי רע, או לחפש בנרות קורולה/סיויק/מזדה בת 15-18 שמורה ומטופלת, אבל גם היא תדרוש יישור קו מסיבי, כי מדובר ברכב ישן עם בלאי גבוה.

גם קורולה/סיוויק/מאזדה בת 18 יכולה להכנס למוסך כל חודשיים (בהנחה שאתה מתחזק אותה בצורה סבירה, לא "עד שיעצור"). זה המון עניין של מזל (אפילו עם אחת מתוחזקת יחסית).

לפעמים אפילו כדאי לקחת הלוואה קטנה ולחפש רכב נורמלי יותר, בנניח 25-30K.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ברור, כך או כך בתקציב הזה אתה מקבל אוטו שמישהו לא רוצה להתעסק עם האחזקה שלו יותר, מסיבות כאלה ואחרות.

פורסם

@דימה  קח בחשבון שכל רכב שלא תרכוש בתקציב הזה, תצטרך להוציא עוד כמה אלפי שקלים ליישור קו.

לפני כשלוש וחצי שנים רכשתי פורד פוקוס 2006 לשימושם היומיומי של ילדיי המתבגרים.

לא היא לא היתה שמורה ומלוקקת, וידעתי שיש לה בעיה או שתים בגלל הגילוי הנאות של הבעלים (חבר של חבר)

קניתי את הרכב ב-9000 ש"ח (היה בערך 50% מהמחירון) ובשלושה חודשים הראשונים לבעלות הוצאתי עוד כ-5000 ש"ח על יישור קו כוללתחזוקת מנע.

מאז הרכב נכנס רק לטיפולים שנתיים. ועבר עד כה 50000 ק"מ אצלנו (150000 ק"מ בסך הכל)

לו אני במקומך הייתי מחפש מאזדה 3 מהשנים 2006-2008 ולקוח בחשבון כמה אלפי שקלים ליישור קו.

גם פורד פוקוס אמינה למדי, ואותה אפשר למצוא במחירים נמוכים עוד יותר. (המגרעת שלי היא ביצועים חלשים וצריכת דלק גבוהה)

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

טוב שומעים הייתי עכשיו במגרש מסתבר שלא כל הנוצץ זהב ויש סיבה שמחיר נמוך יחסית יש מספר בעיות 

1. שמשה סדוקה (כמה זה יכול לעלות ?)

2. מראה ימין בלי איתות 

3. יש רעש מוזר כשאני עובר בפסי האטה 

בכמה כסף יכול להסתכם היישור קו הזה ? או שעדיף כבר לרדת מהרכב...

דרך אגב הורדתי אותו ל9 בגלל הבעיות

במקביל גם מצאתי סיוויק שנת 2003 עם 153 אלף קילומטר ב7500 שקל

עריכה אחרונה על ידי דימה
פורסם

בלי שמוסך יראה את הרכב, אף אחד לא יוכל להגיד לך מה עלות יישור הקו.

אני מציע שתגדיר מה הדרישות שלך, מה אופי הנסיעות, מה התקציב והאם גיר ידני בא בחשבון ונמליץ לך בהתאם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...