Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

באדגט הציעו לי יונדאי אלנטרה.

ברשיון הרכב בשדה של מקוריות הרכב רשום  "השכרה/החכר".

הבנתי מכמה בירורים שזה יכול להיות ליסינג תפעולי יחיד וכן שזה יכול להיות ליסינג מגובה נהגים וכן רכב משטרתי או צבאי וכו'.. שכולם תחת הקטגוריה הזו.

באדגט אומרים שהרכב הוא ליסינג תפעולי יחיד (וכן יכולים לתת מסמך המעיד על כך- זה עדיין לא ברור לי באופן ודאי).

מעוניין לדעת האם יש לזה משמעות לעניין ערך הרכב, לעניין כיסוי ביטוח במקרה של גניבה, איזה דברים כדאי לשים לב במקרה הזה וכו'.. האם זה שרשום "השכרה/החכר" מצריך אותי להתרחק מזה וזה אומר שזה לא בהכרח ליסינג או שזה בסדר וזה סטנדרט היום בקרב חברות הליסינג ואין מה לפחד מהמילים האלה ברשיון הרכב?

כמוכן אשמח לקבל עזרה טלפונית אם מישהו מעוניין לעזור.

תודה רבה!

פורסם

השכרה/החכר = ליסינג.
בעיקרון הפחתה של 21 אחוז.
נהג יחיד (מגובה באישור כתוב) למיטב זכרוני הפחתה של 13 אחוז.
איפה הרכב היה בפועל זה נתון שקשה לדעת.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

תודה רבה!

אז בפועל זה בסדר שלא רשום "ליסינג" או "החכר" בלבד?

במידה ויש אישור כתוב מהחברה המוכרת (באדג'ט) זה מועיל לחברות הביטוח וכן לערך של הרכב?

זה משהו סטנדרטי בליסינג שיהיה רשום "השכרה/החכר"?

שוב, תודה!

פורסם

זה יעזור לך:

רשיון

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה!
אז בפועל זה בסדר שלא רשום "ליסינג" או "החכר" בלבד?
במידה ויש אישור כתוב מהחברה המוכרת (באדג'ט) זה מועיל לחברות הביטוח וכן לערך של הרכב?
זה משהו סטנדרטי בליסינג שיהיה רשום "השכרה/החכר"?

שוב, תודה!
זה רישום סטנדרטי.
לגביי הביטוח הייתי מציין את זה בעת הזמנת הפוליסה.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים !!

מה שעדיין לא כ"כ ברור לי - איך הביטוח יגדיר את הליסינג על סמך זה שכתוב ברשיון "השכרה\החכר"?

במידה וחברת הליסינג לא תתן מסמך המעיד על כך שמדובר בליסינג יחיד .

במידה והרכב נגנב - האם מבחינת חברת הביטוח יחשבו את ערך הרכב לפי ליסינג יחיד או מרובה נהגים? או בכלל לפי רכב צבא, משטרה,קיבוצי וכו'.

(מה כתוב ברישוי של רכב משטרה,צבא או קיבוצי?)

תודה!

פורסם

גם עם הוא היה בצבא בעסקת ליסינג הרכב עדיין ליסינג.
בהעדר אישור על נהג יחיד הביטוח יפחית 21 אחוז כאמור לעיל.

פורסם

כלומר ברישוי רכב שהמקוריות שלו היא מהצבא/ משטרה/קיבוצים וכדומה ולא מליסינג יהיה רשום במקוריות הרכב "משטרה/צבא" ולא "השכרה/ החכר"?

Just now, עוזי1583636 כתב:

כלומר ברישוי רכב שהמקוריות שלו היא מהצבא/ משטרה/קיבוצים וכדומה ולא מליסינג יהיה רשום במקוריות הרכב "משטרה/צבא" ולא "השכרה/ החכר"?

אני מתכוון בשביל שהביטוח לא יטען שמדובר ברכב משטרתי או צבאי. שההפחתה עליו יותר מ-21%.

• תוכן חדש...