Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיג׳ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

התחדשתי בפיג׳ו 208 אפס קילומטר.

תאריך הייצור של הרכב הוא קיץ 2019 (תאריך הצמיגים 1919) ותאריך העליה לכביש הוא ספטמבר 2020.

למי שזה מעניין,הרכב נרכש במחיר של 81K על הכביש.

רכב מאוד נוח לנסיעה,לא שאני מבין גדול,אבל הם עשו פה עבודה נפלאה על השלדה וההיגוי.

אין לי נפילות של טורים,והם יציבים על הסקאלה (למי שזוכר על מה מדובר) טפו,טפו,טפו

לומר שהגיר עובד חלק שלא מרגישים אותו ? לא ! יש הרגשה קטנה ולא נוחה של טלטול במעבר הגיר מראשון לשני בזחילה עירונית,לא משהו היסטרי,אבל מרגישים.

ממה שאני הבנתי,זה נורמלי,ומשתפר עם הזמן,אולי אני טועה.

הגיר ממהר להעלות הילוכים,כנראה כדי לחסוך בדלק.

איכות החומרים טובה,ואני מרוצה,,,לא טובה כמו בפולו 2016 שהיתה לי,אבל מתקרבת,,לצערי הפולו החדשה איכזבה אותי,ואני אישית חושב שמי שאחראי לעיצוב הפולו החדשה מבפנים,וגם מבחוץ,צריך לשבור לו את הידיים.

אשמח להמלצות,כולל האם לדעתם צריך להחליף שמן לרכב שעמד שנה פלוס.

סעו בדרכים טובות

פורסם

תמונות בהמשך,,,אני חייב להרכיב ג׳אנטים ולהשחיר חלונות,שלא יחשבו,חס ושלום שאני איזה חננה (-;.

לא נראה לי שהחליפו שמן,מה שכן,גובה השמן הרבה מעל המדיד,וזה קצת מדאיג אותי,יותר מידי שמן לא בריא.

מבפנים המנוע נראה מבריק,הרצועה שלמה,שחורה,ללא שום סימנים,והשמן צהוב וזך.

גובה המים,כאשר הרכב קר,בדיוק קצת לפני המקסימום.

אני לא חושב שברכבים אפס קילומטר הם מחליפים או מוסיפים נוזלים,,הרכב היה עם ניילונים,וריח חדש באופן יחסי לרכב שעמד שנה וקצת,ועל השעון היה 5 קילומטר

פורסם

תתחדש. 

נשאר רכב מצויין גם ב 2020. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, yoni2sh כתב:

לא נראה לי שהחליפו שמן,מה שכן,גובה השמן הרבה מעל המדיד,וזה קצת מדאיג אותי,יותר מידי שמן לא בריא.

האם בדקת שמן שהרכב מפולס?

לא סביר שמישהו הוסיף/החליף  שמן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מוזר מאד - אם זה אכן המצב, אז מומלץ לרוקן את הכמות העודפת. הייתי כבר מבצע החלפה של השמן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אבדוק את הנושא של השמן.

אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מקום אמין להתקנת מצלמת רוורס,יש במשפחה שלנו 2 רכבים,אחד מהא הוא סקודה קארוק,והאישה חייבת מצלמת רוורס.

גם ה 208 ללא מצלמה לצערי

פורסם

תתחדש, לדעתי אחת מהעיסקות המשתלמות שיש כרגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה רכב, תתחדש! אני מסכים שהעברת ההילוכים בזחילה בין ראשון לשני מורגשת אבל זה סביר, אצלי היא שנת 2016 עם 35k, גם אצלי השמן ממש על הגבול העליון, גם נוזל הבלמים וגם נוזל הקירור ממש על max במנוע קר, מחר אני נוסע לבדוק וכנראה להחליף רצועת טיימינג אצל גבע כדי לנסוע בראש שקט.

אצלי קיימת מצלמת רוורס איך אצלך לא? מתמיהה שרכב מ-2019 לא מגיע עם מצלמת רוורס כסטנדרט בלי קשר לרמת האבזור.

כמה דברים מעצבנים: מערכת stop & go במיוחד כשאתה רק יוצא מהחניה, המנוע קר, ואם שכחת לכבות , סתם מאמץ למצבר ולמנוע, הלוואי שהמערכת הייתה מכובת כברירת מחדל ומופעלת רק כאשר הנהג בוחר זאת (מתקרב לעצירה ברמזור וכד') בנוסף בהילוך נמוך לקראת עצירה יש רעידות והמשענת נכנסת למצב דיסקו, מעבר לזה אני אוהב מאוד את ה-208 שלי.

פורסם
לפני 3 שעות, yoni2sh כתב:

אשמח להמלצות,כולל האם לדעתם צריך להחליף שמן לרכב שעמד שנה פלוס.

עדיף להתחיל ברגל ימין לעניות דעתי.

תמורת כמה מאות שקלים (כולל החלפת פילטר, אם כבר פותחים ומרוקנים) אתה תגיע למצב שהרכב *בטוח* במצב טוב, בלי סימני שאלה.

תתחדש ותיהנה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין מצלמת רוורס בדגם אקטיב,רק באקטיב s line,,שמגיע עם גריל אדום,וספויילר מאוד יפה.

ויש אותה רק בלובנסקי,במחיר של 90K על הכביש.

בגדול,אני אדם מאוד קונבנציונאלי,,שונא מסכי מחשב בלוח השעונים,זה גורם לי לבחילה,,אין כמו שעון מכני עם מחוגים,,גם המזגן הוא מכני,הכי טוב,הכי מובן,,במקום כל המערכות המתקדמות עם מלא כפתורים,שאתה מסתבך.

פשוט,קל,נוח,,ויפה.

מעניין עם יצא עדכון תוכנה לגיר,או למנוע,,,הרכב שלי יצא מהמפעל ביוני 2019.

אני לא בטוח,אבל אני חושב שהמומנט החזק (21 קג״מ) משפיע בהרגשתו על העברה בין ראשון לשני,,שזה בעצם לא בעיה בגיר,אלה אופן פעולה,שכנראה אמורה להיות יותר עדינה עם הזמן.

ושוב אני חוזר,זה מרגיש כאילו בין הראשון לשני זה זורק קלאץ׳ ויש קצת טלטול,,לא היסטרי,אבל לא חלק במאה אחוז

קצת תמונות

IMG_1936.jpg

IMG_1937.jpg

• אהבתי 1
פורסם

היה לנו במשפחה אחד כזה מתחילת 2015 עם גיר רובוטי ומנוע אטמוספרי. עשה למעלה מ 130K ק"מ באמינות מצוינת ואפילו נמכר די מהר במחיר מצוין יחסית לקילומטראז' ומצב חיצוני לא מושלם, סריטות וכאלה. אוטו מפתיע לגודלו במיוחד ברמת הנוחות הגבוהה של המתלים והשובבות שבנהיגה, אולי בגלל ההגה הקטן, די כיף האוטו הזה. עכשיו נכנסה לחניה במקומו קאמיק סטייל דנדשה שלמרות היותה אוטו הרבה יותר מאובזר, הרבה יותר חזק, שקט, ודאי מרווח, קצת מבאס ברמת האדישות שבה הוא מתייחס לנהג.

פורסם (נערך)

יפיפיה בלבן ! 

אפשר קצת להשוויץ בשלי? 😊

1988914676_20201104_0906123.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

בטח !

איזה שנה הרכב שלך ?

ישבתי ב 208 החדשה בלובינסקי,,,איזה אינטירייר ינעל העולם,עולם אחר,,,ראיתי את המחיר ועשיתי אחורה פנה,אני לא מיליונר

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...