Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות-תמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה נק נונים על מהירות?

מותר 70(בגין בירושלים) נסעתי 110 בתמונה(ראיתי את הפלש)

יש מצב שיטלו?? היה איתי אותו באותו קו.....

פורסם
מישהו יודע כמה נק נונים על מהירות?

מותר 70(בגין בירושלים) נסעתי 110 בתמונה(ראיתי את הפלש)

יש מצב שיטלו?? היה איתי אותו באותו קו.....

תראה, זה תלוי במה מוניטה של הכביש הנממה.

אם מותר אז בטח אפשר אם אסור לא מותר אז אי אפשר לא נומר אבל יתאפשר אם לא היה אסור

שיטלו? בחיים לא, לא שיטלו כבר מתקופת הצנע, המוניטה של הנממה שונה בירושלים מאשר בת"א ולכן, בעיקר בגלל זה, השיטול לא מושפע מהנממות של המוניטות.

מקווה שעזרתי.

שימי.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מה יש לכם למיקלדות אנשים

ושימי איפה ליאור ומה עשית איתו

ולא אין מצב שיבטלו עברת על החוק שלם על זה

ואם זה מגיע עד לביטול אז נצל את הזמן ללמוד ליכתוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני חושב שאני.

הוא אומר שהוא נסע 110 במקום שמותר 70.

ואז הוא שואל האם יש מצב שיבטלו את הקנס כי היה איתו מישהו באותו הקו.

אני חושב שאם תבקש שילשחו לך תמונה של הצילום שלך ואם בתמונה באמת תהיה מכונית צמודה אליך אז כנראה שאפשר לבטל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

איפה בירושלים נתפסת?

אני יודע שבכביש בגין מהכניסה לעיר לכיוון מלחה שמו מצלמות, אבל כל אחד יודע את זה ולכן נוסעים על 80 למרות שזה מייאש לנסוע 80 איזה 7 דקות אבל שמע סיפור: חבר נתפס על מהירות 150 והוא נסע על 120 פשוט מישהו בדיוק עקף אותו שצילמו אותו אז הדביל אמר להם שהוא נסע 120 ולא 150 והוא קיבל קנס על ה120 .

אכן אפשר להתווכח איתם ,אבל צריך לראות את הצילום.

פורסם

אם וכאשר יגיע הדו"ח הביתה, בקש מהמשטרה את התמונה ואז תוכל לראות אם היא תופסת בבית משפט או לא.

רוב הסיכויים שאם הם שולחים לך את התמונה הביתה סימן שהיא לא נפסלה.

ובפעם הבאה, תריץ חיפוש. זו שאלה שעולה כל שבועיים בפורום.

ואגב, מנוע החיפוש יעיל יותר אם משתמשים במילים ששייכות לשפה העברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...