Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, falou כתב:

והכי חשוב, בן כמה הילד?

בן שנה.

לכיתה שלו יש 2 מטפלות, 

אחת מקסימה שהוא מכיר ואוהב עוד משנה שעברה, השניה היא זו שסיפרתי עליה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

יש הרבה דברים שאני מקשיב מתייחס פתוח ומכיל אולי כן אולי לא - כשזה נוגע לילד שלי - אני מחליט. וגם אם אני טועה. אני מחליט ולא מעניין אותי פחות או יותר אף אחד.

אישתי עשתה הרבה שיעורי בית לפני שהכנסנו אותו, לא זול,  אך לבסוף הסתבר שהיא מכירה את הגננת שנים אחורה (אמא של מישהי מהכיתה שלה בעבר).

ועדיין, אני לא 100% ותמיד בהאזנה מנסה לשים לב לשינויים קטנים בהתנהגות שלו ודואג שהיא תתקשר לגננות כל יום יומיים באמצע היום כדי לראות מה איתו.

אם אני הייתי לא מרוצה מגננת או מהגן, מחר בבוקר הוא לא היה הולך לגן.

בגלל שאתה לא אני, אציע להתייעץ עם הורים נוספים, לראות אם מישהו שם לב למשהו או שזה רק אתה (אגב מה אשתך אומרת?).

אם בסופו של דבר עדיין לא תשתכנע, תוציא את הילד.

ה"עלות" של "אולי" גבוהה מדי עבורי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Mr.Hybrid כתב:

בן שנה.

לכיתה שלו יש 2 מטפלות, 

אחת מקסימה שהוא מכיר ואוהב עוד משנה שעברה, השניה היא זו שסיפרתי עליה.

אוקי

בגיל הזה צריך לשים לב לקשיים בהרדמות, רגישות לרעשים וגירויים בכלל, ובעיקר לשים לב להתפתחות מוטורית. שלא מושיבים אותם כל היום ב טרמפולינות בגן. 

מעבר לזה, לשאול ולדרוש אילו פעילויות עושים עם הילדים בגן ואיזו התקדמות היתה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, stum כתב:

(אגב מה אשתך אומרת?)

היא לא מרגישה כמוני,

אך היא גם לא חדת אבחנה כמוני.

לפני 31 דקות, falou כתב:

בגיל הזה צריך לשים לב לקשיים בהרדמות, רגישות לרעשים וגירויים בכלל, ובעיקר לשים לב להתפתחות מוטורית.

אין לו קושי בשום תחום, הוא מתפתח מהר ואשתי מקבלת תמונות וסרטונים מדי יום (לא מהמטפלת שמצויינת בפוסט).

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

פורסם
לפני 8 שעות, phpclub כתב:

אתה צודק

ההבדל במקרה הזה הוא שאם יש לך אינטואיציה, והיא נכונה אך בחרת להתעלם ממנה כי היא מבוססת על פרנויה, התינוק שלך שהוא בערך הדבר הכי יקר לך בעולם עלול לסבול, לא אתה.

ולכן ברוח התקופה במיוחד - יש דברים שלטעמי לא משחקים איתם, ואם יש ספק, אין ספק.

תאר לך מצב שבו התעלמת מהרגשה שהייתה לך ואחר כך התבררה כנכונה, מעבר לסבל של התינוק, כמה אתה תאכל את עצמך לשארית חייך.

ואם יש לך אינטואיציה והיא שגויה, התינוק שלך עלול לסבול גם.

ובגלל שיש דברים שלא משחקים איתם, החלטות צריך לקבל באופן מושכל ומבוסס, תוך איפוס שיקול הדעת שלך אל מול אחרים.

המשפט "אם יש ספק, אז אין ספק" יכול לגלגל את הילד שלך בין מסגרות באופן אינסופי, וזה גם נזק. ואם תעביר אותו למסגרת אחרת, ודווקא שם יטפלו בו פחות טוב, מה אז?! על כל שבב חשד ופיפס שנקלט תעביר גן?

זה לא מעשי.

הרי בסופו של דבר גן הוא פשרה. לתינוק, בגיל הזה, עדיף להיות עם האמא, אבל לא תמיד הנסיבות מאפשרות.

אז בוא, יש לי ניסיון עם גן שהתברר שהוא לא טוב. לא מתעלל, אבל גם די מזניח, ואפילו היה בחדשות. אחרי זה העברנו למסגרת שאני מכיר את אחת מהצוות, אבל הוא היה מרוחק מדי. הגן הבא כבר נבחר עם יותר בדיקת רקע, ופה כבר התינוקת גדולה יותר (שנה וחצי) ככה שניתן לראות עליה באיזה רצון היא הולכת לגן, וגם כבר יש שיח יותר ער עם הגננת לגבי מי היא (התינוקת) ומה עושים איתה בגן.

על משפט, שלא ברור איך הוא נאמר, לא הייתי מעביר גן. אבל, שוב, תלוי איך הוא נאמר.

לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

היא לא מרגישה כמוני,

אך היא גם לא חדת אבחנה כמוני.

אין לו קושי בשום תחום, הוא מתפתח מהר ואשתי מקבלת תמונות וסרטונים מדי יום (לא מהמטפלת שמצויינת בפוסט).

אז הייתי מספר לגננת ורואה מה קורה משם.

פורסם
לפני 13 שעות, falou כתב:

על משפט, שלא ברור איך הוא נאמר, לא הייתי מעביר גן. אבל, שוב, תלוי איך הוא נאמר.

אז הייתי מספר לגננת ורואה מה קורה משם.

אני לא מעוניין להעביר אותו, כי הגן טוב לדעתי

(הוקם לפני כשנתיים, מיקום קרוב לסבא וסבתא וגם אלינו). 

אולי המילה חיבה לא מתאימה לתיאור,

המשפט נאמר בטון של דודה,

דוגמא: "בא לי לאכול אותך".

אני גם חושב לשתף את מנהלת המעון אך חושש שהדבר יגיע למטפלות והם יתנקמו בתינוק (לא מחייב אלימות, אלא סתם הזנחה).

פורסם
לפני 28 דקות, Mr.Hybrid כתב:

). 

המשפט נאמר בטון של דודה,

אז אני לא מבין, על מה הדאגה? 

פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

אני לא מעוניין להעביר אותו, כי הגן טוב לדעתי

(הוקם לפני כשנתיים, מיקום קרוב לסבא וסבתא וגם אלינו). 

המשפט נאמר בטון של דודה,

אני גם חושב לשתף את מנהלת המעון אך חושש שהדבר יגיע למטפלות והם יתנקמו בתינוק (לא מחייב אלימות, אלא סתם הזנחה).

גן טוב לא נמדד במרחק מסבתא או בגיל המבנה. אלא אך ורק בצוות.

ולגבי המשפט ההזוי, לא משנה איך תסובב את זה , אי אפשר לתרגם "בא לי לתת לך כאפה" באותה האינטונציה של "בא לי לאכול אותך".

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דעתי בנושא, אם הילד לא מתעצבן או פוחד ללכת לגן, שולח ידיים למטפלות כשמוסרים אותו בבוקר, לא חוזר עם סימנים אדומים של אצבעות וציפרניים על הגוף ואין שינוי לרעה בהתנהגות שלו אל תאכיל את עצמך סרטים.

לאנשים נפלטות שטויות כל הזמן. אולי זה סלנג של אנשים צעירים שאתה לא מכיר, אולי זה סתם brainfart, אולי בדיחה פרטית, הכל יכול להיות. 

זה שהיא צעירה לא אומר כלום, רק השבוע היתה כתבה על גננת מתעללת עם ניסיון של 30 שנה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, omricn כתב:

גן טוב לא נמדד במרחק מסבתא או בגיל המבנה. אלא אך ורק בצוות.

ולגבי המשפט ההזוי, לא משנה איך תסובב את זה , אי אפשר לתרגם "בא לי לתת לך כאפה" באותה האינטונציה של "בא לי לאכול אותך".

הצחקתני.

אני אשלח לך הקלטה שלי אומר: "חכי חכי מה אני אעשה לך, אנעל אבוק!"

• מצחיק 4

פורסם

מילא זה, אתה יודע בכמה וריאציות שונות הבת שלי הכריזה כיצד היא הולכת לחתוך אותי תוך כדי צחקוקים שטניים?!

אם נוציא את זה מההקשר, אני מזמן אמור לקבל מקלט.

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...