Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשימה של רכבים שהם פוטנציאליים בשבילי לרכישה. האם אתם יודעים על איזשהם תקלות או סיבה כלשהי להימנע מהן? בפוסט אחר היה פירוט על הגיר הרובוטי שעליו אין צורך להרחיב עוד (ברכבים 5,6,8), אבל אני לא יודע אם יש עוד דברים ברכבים אחרים שכדאי לשים לב אליהם. אלה הרכבים שמסודרים לפי סדר העדיפות שהבאתי לגבי איזה הייתי הכי מעוניין לרכוש:

1) אופל גרנדלנד X 2018 Enjoy

2) פג'ו 308 2019 1.2 Premium

3) פג'ו 3008 2018 1.2 Premium

4) קיה נירו 2018 EX

5) סיאט אטקה 2019 1.5 Style

6) יונדאי I30 2018 1.4 Premium

7) אופל קרוסלנד X 2018 Enjoy

8 ) סיאט ארונה 2018 1.0 FR

9) סוזוקי קרוסאובר 2019 1.4 GLX

פורסם

אני חושב שרק גיר רובוטי כפול מצמד יכול להיות פחות אמין או חריג באמינות בהשואה למכלולים אחרים,

אך יש שיפור עם הזמן בגירים האלה, מה שכן, אתה צריך לדעת שהגירים האלה מאוד יעילים וחסכוניים, אך מצד שני דורשים תחזוקה יקרה יותר מגיר פלנטרי רגיל או רציף, שכולל החלפת מצמדים תלוי באופי הנהיגה ותאווי הדרך, וגם מחשב גיר שלפעמים מחזיק 200K ולפעמים רק 50.

פורסם

1)ו3)  גרנדלנד ו3008 זה פחות או יותר אותו הרכב, ה3008 מגיע עם פנים מושקע יותר והמושבים שלו נוחים יותר (לי לפחות). לגרנלנד יש תפעול עם כפתורים למזגן, ב3008 זה מהמסך.

2) נדירה מאוד, גם שם התפעול הוא מהמסך.

4) נירו רכב מוצלח וחסכוני, ביצועים בינוניים ממליץ לבדוק את מושב הנהג אישית כי לי לא היה נוח. 

5) תוכל לשקול בהתאם גם את הסקודה קארוק, מגיע עם כיול נוח יותר ופחות ספורטיבי בהשוואה לאטקה. חוץ מזה שניהם פרקטיים ומרווחים. 

6) גם לא נפוצה, אבזור סביר וביצועים טובים יחסית להאצ'בק. 

8) מגיעה עם מובילאיי עקב חוסר במערכת התראה על סטייה מנתיב, מעלה את הסיכוי לקרקושים.

9)גם מגיע עם מובילאיי מאותה סיבה, בכללי הרבה התקנות מקומיות , חוץ מבלימה אוטונומית אין מערכות בטיחות , כיול מתלים לא מוצלח, אישית לא הייתי שוקל למרות היתרונות שלו - חסכוני יחסית ומרווח

ועד כה נראה שאמין. 

פורסם

טוב אחרי שעשיתי סיבוב בהרבה מקומות היום, נראה שאין לאף אחד 3008 עם מנוע 1.2

נותרתי בעצם רק עם 2 אפשרויות - קיה נירו 2018 שנפוצה כמו חול בחוף ואופל קרוסלנד 2018 Innovation שהרבה פחות נפוצה.

מה אפשר להגיד על שני הרכבים האלה ספציפית?

פורסם

3008 עם מנוע 1200 לא תמצא ממודל 2018 בגלל שהרכב הושק בארץ בסוף 18 והמסירות היו בתחילת 2019.

נירו וגראנדלנד הם שונים לחלוטין. 

הנירו מאוד חסכונית, מבוקשת ובעלת מראה סטיישן יותר מאשר ג'יפון. 

הגראנדלנד בדגם האינוביישן מאוד נדיר וסובל משוק חלש עד לא קיים. 

אז אם אתה לקוח שמרן שמחפש אמינות וסחירות - הנירו. 

אם אתה נרתע (כמוני) מהעיצוב של הנירו, תגדיל תקציב וחפש 3008 מודל 2019 או 2017/8 עם מנוע 1600.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

השאלה היא על קרוסלנד, לא גרנדלנד. אם זה היה גרנדלנד הייתי לוקח אותו כנראה בלי לחשוב פעמיים. בגלל שזה קרוסלנד שהוא פחות טוב אז כאן ההתלבטות. אם המחיר היה שווה הייתי לוקח את הנירו. אבל מכיון שיש 15000 שקל הפרש, קיימת ההתלבטות

פורסם

האם המרווח המצומצם של הקרוסלנד מספיק לך? 

מדובר ברכב עוד יותר נדיר ועוד פחות מוכר מאחיו הגדול. 

מנחש שעלות ירידת הערך (ההפרש בין מחיר הקניה למחיר המכירה העתידית) בתקופת הבעלות שלך תהיה נמוכה יותר בנירו. למרות פער מחיר הרכישה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...