Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס קסנון לקאמרי 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לחבר שלי יש קאמרי 2008 עם פנסי קסנון מקורים. 

אחד הפנסים התקלקל, הבנתי מחבר שלי שצריך להחליף את כל הפנס וזה עולה 1700 ש"ח.

יש למישהו רעיון על איזו פירוקיה שתמכור ביותר זול? 

פורסם

מוזר ביותר, ברוב המקרים מה שנשרף זה או הנורה או הבלאסט של הקסנון וזה לא מתקרב למחיר זה.

אם תיקח מפירוקיה מי מבטיח לך שהפנס לא ילך אחרי יומיים?

• רעיון טוב! 1
פורסם

כפי ש-trademark ציין, לרוב זו נורה או באלאסט. שווה לנקוט פעולות לבדיקת התקלה לפני שמחליפים פנס שלם.

ממליץ לפרק את שני הפנסים כדי להשתמש בנורה או באלאסט של הפנס התקין. אני משער שזו נורה שרופה.

ממידע שראיתי באינטרנט, כדי לפרק את הפנס נדרש פירוק של הבאמפר, אז קח זאת בחשבון! 

2016 BMW M235i.

פורסם

נשמע לי לא הגיוני, לא יודע ממי הבנת את זה. כל רכב צריך שתהיה לו אופציה להחלפת נורה, זה משהו סטנדרטי ובטיחותי.

נסה לעקוב אחרי ההוראות של הסרטון הנ"ל (למרות שזה הלוגן):

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות זאת בעצמך ולפרק את כל הפנס כדי שתוכל לבחון אותו כמו שצריך. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...