Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הגודל הנדרש/ כמות הנוסעים?
ידני או אוטומטי?
כמה קילומטרים בשנה?
רוב הנסיעות בעיר או בכבישים מהירים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב קטן/משפחתי קטן 

לא משנה ידני או אוטומט העיקר גיר טוב יאמין אם זה אוטומט רוב הנסיעות בעיר או בין עירוני 

לא יודע כמה ק''מ בשנה בדרך כלל לא נוסע הרבה 

פורסם

עדיין מהתשובה שלך לא ברור מה גודל המשפחה ומה סוג הנסיעות ברובן.
אם אין צורך בבגאז' גדול, תחפשו סוזוקי בפלאש. רכבים נוספים - סוזוקי סוויפט, מאזדה 2.
אם צריך רכב חסכוני למשפחה של 4 נפשות + בגאז' , טויוטה ספייס ורסו תתאים.
רכב משפחתי בתקציב הזה - קיה פורטה , יונדאי i30, סובארו b3 או מיצובישי לנסר . אבל יש להם צריכת דלק יותר גבוהה.

הכי חשוב זה מצב הרכב ואיך טיפלו בו כל השנים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז אני ימקד לך יותר 

רכב קטן עבור 2 אנשים בד''כ נסיעות לרוב בתוך העיר אבל גם מחוץ לעיר מחפש רכב אמין וחסכוני 

פורסם

3 נוסעים מאחורה בסוזוקי סוויפט ירגישו כמו סרדינים. רכב משפחתי / מיני וואן קומפקטי יתאים יותר.

לפותח השרשור - לשני נוסעים ורוב הנסיעות בעיר בתקציב שלכם הייתי מחפש סוזוקי ספלאש אוטומטית במצב שמור.

פורסם

קשה למצוא במחיר הזה ספלאש שמור.

יש לך עוד הצעות טובות? 

מה עם ניסאן מיקרה,סקודה סיטיגו/מי,פיקנטו?

פורסם

מכל אלה הייתי בוחר בפיקנטו או יונדאי I10 עם מנוע 1.2.

פורסם

רק שלא תתאכזב מהמרחב במושב האחורי בפיקנטו, שני ילדים ומבוגר זה בסדר אבל לא לנסיעה לאילת, בכל מקרה הפיקנטו יותר יקרה מהספלאש ופחות מרווחת במושב האחורי,
נסה לחפש ניסן נוט זאת שמגיעה עם המנוע 1.6 (ללא טורבו) היא תהיה פחות חסכונית אבל סבירה והרבה יותר מרווחת.

פורסם

משתמש אחר שאל על המרחב מאחורה, לא פותח השרשור.
הדברים האלה מבלבלים, והיה כדאי ל "613 " לפתוח נושא חדש במקום לשאול שאלות בשרשור של מישהו אחר ( במיוחד כאשר יש לך דרישות אחרות מהרכב ).

פורסם

יש לי פיג'ו 208 גיר רגיל ואני ממש מרוצה! אחלה רכב בכלום כסף! רק לחפש בסבלנות אחת שמורה עם ק"מ נמוך והיסטוריית טיפולים. 

אופציה נוספת- פיאסטה ידנית, איביזה, פאביה פולו ידנית. 

• תוכן חדש...