Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יש לי מחשב נייח בלי מתאם BT. 

לטובת שמע רכשתי כבר מתאם (הוא רק משדר מהמחשב), אבל עכשיו בגלל עבודה מהבית אני רוצה לנהל פגישות זום המיקרופון של האוזניות ולכן צריך מתאם שהוא גם משרד וגם קולט. להבנתי כאלו של עכבר לא מתאימים.

מישהו מכיר? רעיונות?

תודה

פורסם

תודה.

אולי לא הבנתי, אבל על פניו נראה שהוא יכול להיות במצב שידור או קליטה. לא בו זמנית.

אני צריך משהו שעושה את הפעולה של קליטה מהמחשב של הסאונד ושידור בחזרה של הדיבור שלי.

פורסם

אני לא מכיר את האוזניות שלך מספיק.

אבל לפרחח הקטן יש את המתאם הזה בדיוק על המחשב שלו (נרכש בארץ באייבורי בפי חמש. לא שזה משנה כרגע)

משמש אותו  יחד עם הJBL T450BT  שלו, מאז ש"אוזניות הגייימינג" החוטיות שלו עברו לעולם שכולו פסולת אלקטרונית.

עובד יופי בכל המשחקים, וגם בזום עם המורה אורנה.

(למרות שבמשחקים השותפים שלו מרחבי הגלובוס יכולים לשמוע את צרחות ה"תירה!!! תברח!!! תתכופף!!!  גם בלי תווך אלקטרופוני :-D ).

אם האזניות המדוברות  מתחברות לך לטלפון האנדרואיד שלך, אני לא רואה סיבה שהמתאם הזול הזה לא יספיק.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תאמינו לי, הפורום הזה יותר טוב מגוגל 😆

תודה רבה, מסתבר שדונגל הכי פשוט עושה את העבודה. קניתי באיבורי אחד פשוט כמו ש @natco המליץ

בhometheater אני עדין מחכה לקבל תשובה.

• תוכן חדש...