Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתתפות בדלק קארפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ממש לא, וייז קיבלו אישור כולל מרשות המיסים להפעיל את השירות קארפול.

שזה אומר שווידאו שאין מצב שהכסף שתקבל מהקארפול יהיה יותר מהוצאות הרכב שלך.

מעניין. הייתי שמח לקרוא את ההסכם הזה. 

פורסם

זה לא הסכם, אין כאן שני צדדים שמנהלים משא ומתן.

יש כאן רשות מיסים, שמנפיקה אישור, כדי לקבל את האישור החברה (במקרה הזה וייז) צריכים לעשות לחשוף לרשות המיסים את הקוד שמחשב את ההחזר, להכניס לאותה פונקציה המון המון אופציות לפי הבקשה של רשות המיסים ולהראות את התוצאות עבור כל האופציות.

אחרי זה לקבל ריג'קטים מרשות המיסים, לתקן את הקוד, להציג קוד מתוקן שוב עם Test cases של Input / Output, וככה באופן מעגלי עד שאנשי רשות המיסים שמחים ומאושרים ואז ינפיקו את האישור המיוחל שהקוד הזה מאושר על ידי רשות המיסים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אי שם בהיסטוריה התעסוקתית שלי, הייתי אינטגרטור של 3 מערכות, שתיים מהן מערכות מדף, ואחת בתהליכים מתקדמים להיות מערכת מדף, ותפקידי המוגדר היה לחבר את שלושתן.

אחת מהן הצריכה אישור כזה של רשות המיסים, וככה מצאתי את עצמי מלווה את נציגי החברה לפגישות עם רשות המיסים עד לקבלת האישור המיוחל.

לכאורה לא חלק מתפקידי, בפועל לי היה הכי הרבה אינטרס לקבל את האישור הזה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו אותה מחלקה בדיוק, זה גם בערך אותו אישור

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לכל הקודמים למעלה , ותסלחו לי שאני לא מצטט את כולם אבל אתם מבלבלים בין הכנסה לרווח.

את הרווח מחשבים ככל מה שמוגדר כהכנסה פחות הוצאה מוכרת.

על הרווח מחשבים את המס (כאשר לסוגי הכנסות שונים יש שולי מס שונים)

בהנחה שאני עצמאי /פרילנסר אז את כל ההוצאות האפשריות על הרכב קיזזתי מההכנסה.

האם אני זכאי גם לא להוסיף את ההכנסה הנוספת של הקארפול , לדעתי לא.

האם ירדפו אחרי האנשים הספורים על ההוצאה , כנראה שלא.

אבל מבחינה תיאורטית, לדעתי זה צריך להכלל.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 16 שעות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא הסכם, אין כאן שני צדדים שמנהלים משא ומתן.

יש כאן רשות מיסים, שמנפיקה אישור, כדי לקבל את האישור החברה (במקרה הזה וייז) צריכים לעשות לחשוף לרשות המיסים את הקוד שמחשב את ההחזר, להכניס לאותה פונקציה המון המון אופציות לפי הבקשה של רשות המיסים ולהראות את התוצאות עבור כל האופציות.

אחרי זה לקבל ריג'קטים מרשות המיסים, לתקן את הקוד, להציג קוד מתוקן שוב עם Test cases של Input / Output, וככה באופן מעגלי עד שאנשי רשות המיסים שמחים ומאושרים ואז ינפיקו את האישור המיוחל שהקוד הזה מאושר על ידי רשות המיסים.

מעניין מה יקרה אם למסיע יש רכב חשמלי, בו ההוצאה לק"מ הרבה יותר נמוכה. האם אז החזר ההוצאות יהיה יותר נמוך?

פורסם

אנסה לחדד את העניין:

מבחינת רשות המיסים - אם היה ניתן להטיל חובת דיווח כללית (כלומר שכולם יהיו חייבים בהגשת דו"ח שנתי) היה עדיף. מכיוון שברור שמהלך כזה יעלה יותר ממה שהוא יכניס (בגלל שיצריך הרבה כוח אדם) - לא עושים זאת.

כנ"ל לגבי מס על חבילות קטנות שערכן נמוך מ-75$.

אותו דבר לגבי carpool. מדובר על הכנסה קטנה יחסית, שלרשות המיסים אין משאבים להתעסק איתה. יתרה מזאת - המיזם עולה בקנה אחת עם הרצון להפחית עד כמה שניתן את כמות כלי הרכב הנוסעת בכבישים.

יש חוות דעת של כמה מומחי מיסים ממשרדי עורכי דין מובילים שכל עוד ההכנסות מקארפול הן זניחות ולא מהוות חלק מהותי מהכנסותיו של הנהג (כלומר לקיחת נוסעים בקארפול הופכת להיות עיסוק) ההכנסות פטורות ממס.

ובנימה אופטימית זאת, ומאחר שאנחנו לא פורום ייעוץ מס, ננעל בזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...