Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, garicho כתב:

רוזיליו סבל ממחלת ריאות כרונית והונשם עוד לפני שחלה בקורונה. הוא היה בשיקום וחזר למחלקה לטיפול נמרץ בשיבא, שם נפטר. השניים אושפזו במחלקה האונקולוגית - לליהי היה סרטן מסוג הודג'קין לימפומה, ולאבישלום לוקמיה. לדבריה של ליהי, הם הכירו לפני ארבע וחצי שנים בטיול של "יציאה מהמחלה".

עם כל הצער, זה די מכניס דברים בפרופורציה...

מה אתה מתייחס לאמירות תת רמה האלה?

אני אמרתי כאן שרק בני 80+ מתים?

לא שווה התייחסות נו.

כמו לקוח שמתקשר אליי להגיד לי שהצעתי לחבר שלו ברבע מחיר. יום טוב נשמה תפנה לחבר שלך אל תגיע לכאן.

לפני 10 שעות, khalil כתב:

דוגמא יפה למה שכותרות עיתונים יכולות לעשות, אפילו אם מפורט בפנים מה היה מצב החולה, ועוד אחד נוסף לסטטיסטיקה.

מה אתם עונים לו ?? הוא לא באמת מתייחס למה שהוא קורא

הנפטר הזה הכיר את אישתו בטיול של קבוצת אנשים שחולים במחלות קשות, לאישתו היה סרטן ולו הייתה מחלה אחרת

הוא לא מבין את זה כמו שלא מבין כל מה שנכתב כאן

פורסם
בתאריך 19.5.2020 בשעה 14:37, ChemGuy85 כתב:

לא. 

א. אני עובד בתעשייה מאוד שמרנית ויחסית יציבה לזעזועים כלכליים (מיסים וחשבונאות)

ב. אני לא צרכתי שירותים כגון מסעדות, בתי קפה, אולמות אירועים, בתי קולנוע גם טרם המשבר

ההשפעה הכי גדולה עלי הייתה הפסקה של טיסות לחו"ל ואולי גם העובדה שלא אוכל להתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר הקרוב בגלל גל שני של הקורונה. (אם יהיה)

מצד שני הרבה לקוחות שאנחנו מטפלים בהם בהחלט נפגעו קשה.

הטיסות חוזרות במתכונת חלקית החל מה-15 ליוני.

למה שלא תוכל להתחיל ללמוד באוניברסיטה? אני גר בדירת שותפים עם סטודנטיות והם אמרו שחזרו ללימודים.

פורסם
לפני 3 דקות, nimrod7676 כתב:

שחזרו ללימודים.

חזרו? הלימודים מעולם לא הפסיקו, פשוט עברו לצורה מקוונת

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
לפני 9 שעות, korola כתב:

מצד אחד טוענים שזה עלול להוביל לאלפי נדבקים ועדיף שלא, מצד שני טוענים שזה יעזור כי זה יקדים לנו אלפי נדבקים לחודשי הקיץ. 

ואם החסינות עדר מחזיקה רק 3 חודשים

והגל השני יגיע במרץ? אז אף אחד לא יהיה חסין עד אז

פורסם

אף אחד לא שניתן להידבק שוב אחרי 3 חודשים, כרגע ההנחה היא שאחרי המחלה הגוף מספק חיסון לתקופת זמן כלשהי.

יתכן כל החיים ויתכן תקופה קצרה יותר, אף אחד לא דיבר על 3 חודשים.

מבחינת חיסון עדר , אנחנו כרגע בפחות מ 1% חיסון בארץ, יש מקומות בעולם שמעריכים שהחיסוניות שלהם הרבה יותר גבוהה (אולי 10% אולי 20% ). 

אבל הם שילמו על זה בחי אדם.

מרץ 21 , נראה ממש רחוק ופחות מדאיג - עד אז ידעו הרבה יותר, אולי יהיו גרסאות ראשונות של חיסון ובטוח יהיו טיפולים איכותיים יותר. 

אני יודע שהכי נוח זה להתעלם, אבל יש סיכוי לגל שני הרבה יותר קרוב, לא אגיד יוני אבל אולי יולי?  גל שני ביולי אוגוסט יהיה יותר קל להתמודד מאשר גל שני בנובמבר.

ולכן הגישה השוודית או הבריטית היא להגיע לנובמבר עם אחוז אוכלוסייה מחוסן מעבר לקו ה 50%. 

להזכירך זאת הייתה גם הגישה שלנו, כל הזמן דיברו לשטח את העקומה על מנת שמספר המונשמים לא יעבור את ה1000 , 2000.

אלו היו הגרפים שהראו בחדשות, רצו א' יצא ג'... לא נורא כך יצא. 

פורסם
לפני 3 שעות, korola כתב:

מבחינת חיסון עדר , אנחנו כרגע בפחות מ 1% חיסון בארץ, יש מקומות בעולם שמעריכים שהחיסוניות שלהם הרבה יותר גבוהה (אולי 10% אולי 20% ). 

אבל הם שילמו על זה בחי אדם.

כל אלה ספקולציות, אף אחד לא באמת יודע. הרי הבדיקות הסרולוגיות עדיין לא קיימות, שלא לדבר על סקרים באוכלוסיה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, nimrod7676 כתב:

הטיסות חוזרות במתכונת חלקית החל מה-15 ליוני.

נו אז? אני לא אטוס לחו"ל רק בשביל לשבת 14 יום בבידוד במדינה אליה טסתי ואחזור לישראל רק בשביל לשבת 14 יום בבידוד בארץ. 

טיולים כפי שהכרנו עד הקורונה נעלמו ואף אחד לא יודע מתי יחזרו. 

פורסם
לפני 10 שעות, Transporter כתב:

הנפטר הזה הכיר את אישתו בטיול של קבוצת אנשים שחולים במחלות קשות, לאישתו היה סרטן ולו הייתה מחלה אחרת

הרגע הזה שאתה מתעקש להראות שאתה לא מבין כלום, אבל כלום, ברפואה, בתוך דיון שחצי ממנו רפואי ואחת הטענות המרכזיות שלך בו היא רפואית.

וכדי להבהיר עד הסוף - לוקמיה זה סוג של סרטן

לפני 6 שעות, korola כתב:

ולכן הגישה השוודית או הבריטית היא להגיע לנובמבר עם אחוז אוכלוסייה מחוסן מעבר לקו ה 50%. 

להזכירך זאת הייתה גם הגישה שלנו, כל הזמן דיברו לשטח את העקומה על מנת שמספר המונשמים לא יעבור את ה1000 , 2000.

אלו היו הגרפים שהראו בחדשות, רצו א' יצא ג'... לא נורא כך יצא. 

הבריטים חזרו מהם מהגישה של חסינות עדר ועברו מאוחר מדי לסגר.

פחות או יותר כ-ו-ל-ם גילו שלמרות הרצונות לא ניתן לשלוט בוירוס עם מקדמי התפשטות גבוהים.

אם זה השוודים שגילו שהוירוס נכנס מתחת לרדאר לבתי אבות, כנ"ל אצלנו, אם זה האיטלקים או הצרפתים או הבלגים או ההולנדים או האמריקאים.

בכל מדינה הוירוס הפתיע במקום אחר, בדרך אחרת, ועשה משהו שלא רצו שהוא יעשה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שכחת את ניו יורק, בלגיה, צרפת ואיטליה, אנחנו בעצם מקבלים כאן הקלטות שלו שהוא עושה בזמן הטיסות בין המקומות כדי להספיק להגיע לכולם

• לא הבנתי... 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

זכתה בפרס המטומטמת השבועית
אחר כך לא מבינים איך יש התפרצויות

הכי חשוב ששמה מסכה

d2a99556936377c1f80692affac87884.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk