Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר MTA של אבארט' - כמה מפחיד השד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה דברים שמעתי על הגיר הזה - רעים, רעים פחות, ואולי קצת טובים.
אני מתעניין בריכשת רכב ספורט כדיילי, לרוב נסיעות קצרות (בנתיים, מתאר לעצמי שלאחר הרכישה יהיה יותר נסיעות בין עירוניות), נסועה כניראה לא תיהיה בשמיים (10K בשנה?), ואין צורך ביותר מידי פרקטיקליות (רווק בן 23).
כמובן שעלתה האופציה של העקרב הממזר. בתקציב שלי נכנסות גג עד שנתון 14 (כלומר נכנס גם אחרי המתחית פנים).
היום הלכתי לראות את הכלה, 140 כ"ס, לא קבריולט, אחרי מתיחת פנים כמובן, במחיר הוגן מאוד (בהתחשב בבדיקה שעוד לא נעשתה).
אבללללללללללללללללללל..... אוטומטית.
השאלה הנשאלת היא כמה באמת נוראי הגיר הזה? גם מבחינת ביצועים, אך חשוב מכך מבחינת אמינות.
משהו אופי הנהיגה האופטימלי כדי מהוציא ממנו את המיטב?

מהיא עלות של טיפול בגיר ? (החלפת מצמד, חיישנים כאלו ואחרים).
האם הTCT נחשב "טוב יותר" ? (נמצא אצל מתמודדת השנייה, מיטו תלתן 2015).

פורסם

קרא את השרשור הזה לפני שתרכוש - קריאה נעימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט "מפחיד" לקורא שם חלק מהדברים.

האמת שאפילו היום כשבחנתי את הרכב (בעל הרכב נהג ולא אני), אכן היום בעיות להכניס להילוך רוורס כמו שמופיע בשרשור (בין היתר לשאר הבעיות).
לדעתך זה משהו שאפשר לעלות עליו בבדיקה? יופיע איזהשהו סעיף לא תקין בגיר?

מעניין לדעת, לאחר מכן אולי יהיה אפשר להתקזז עם המוכר על עלויות התיקון/אחלפה של הגיר.

פורסם

בוודאות יהיה כסת"ח בסעיף גיר - ממליץ לך לגשת למוסך שמכיר את הגיר הזה וידע להגיד לך מה מצבו של הגיר, ומה עלויות התיקון במקרה תקלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בעל אבארט 595c 2015 עם גיר דומה.  
כשקניתי את הרכב חיפשתי ידני. עקב אילוצים בסוף לקחתי את הרובוטי. 
השאלה הנשאלת היא כמה באמת נוראי הגיר הזה? גם מבחינת ביצועים, אך חשוב מכך מבחינת אמינות. אני יכול להגיד לך שאני בסך הכל מבסוט. אני עובד עם הגיר בעיקר עם תפעול ידני והגיר עובד טוב. באוטומט אני נוסע בו בעיקר בבינעירוני. בעיר רק ידני כדי להמעיט החלפת הילוכים שלא לצורך. 

מהיא עלות של טיפול בגיר ? (החלפת מצמד, חיישנים כאלו ואחרים). אני כרגע עם 108 אלף ק"מ. בדיוק מבצע החלפת מצמד, משאבה תחתונה וצובר לחץ במוסך מורשה. יכול להגיד לך שהעלות יכולה להגיע גם ל-10 אלף לפני הנחות. במידה ותבחר לבצע במוסך מתמחה, תקבל מחירים טובים יותר. 

בסך הכל הגיר אחלה ממש. בתפעול ידני הוא עובד טוב וזה כיף שאין צורך להוריד את הידיים מההגה בעת העברת הילוך. 

פורסם

בהחלט עלויות גבוהות מאוד, מתאר לעצמי שמוסך מתמחה יחתוך בחצי את המחיר אבל עדיין עלויות גבוהות.
מה גם שהרכב הספציפי שאני ראיתי בדיוק סביבות אותן הק"מ וסביר להניח שיאלץ לעבור את אותן ההחלפות. בקיצור, כניראה שאעבור למודעה הבאה ואתמקד בלחפש גיר ידני.

פורסם

לא הייתי פוסל רכב בגלל זה. אולי מוריד במחיר בהתאם. יש לזכור שגם לרכב ידני יש מצמד וגם שם זה לא זול. 

תראה אם תמצא ידני שאתה אוהב, אחלה. פחות מקום לבעיות. בגדול עם שניהם, מאוד תהנה. בסך הכל הרכב מאוד אמין. 

• תוכן חדש...