Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם בעל רישיון נהיגה מסוג c1 רשאי לנהוג ברכב שמוגדר כאוטובוס זעיר פרטי 16 מקומות? כמובן שלא למטרות רווח ולא מעל ל-8 נוסעים בנוסף לנהג. 

ראיתי שהדעות חלוקות אך לא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי בנושא. 

 

תודה,

 

פורסם

תופס טרמפ על השרשור (חיפשתי אך לא מצאתי מידע בפורום):

  1. האם לבעל רשיון B מותר להסיע עד שמונה נוסעים ברכב שמוגדר אז"פ? האם נדרש רשיון D3 גם להסעת מספר הנוסעים הבסיסי (8) ברכב כזה?
  2. האם יש השלכות נוספות מבחינת עלויות רישוי וביטוח לרכב שהוא זעיר-פרטי?
  3. בנוסף, חיפשתי לאחרונה וממש לא מצאתי בתי ספר או מורים ללימודי D3, אולי מישהו יודע מה הסיפור?

תודה מראש!

 

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

לגבי הרשיון - מפורט באתר משרד התחבורה. חפש שם ותבין. החיפוש גם יעלה שורה ארוכה של בתי ספר לנהיגה שעןסקים בהכשרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אם הרכב מוגדר ברישיון כאוטובוס זעיר פרטי אין אפשרות לנהוג עם רישיון B גם אם מספר הנוסעים קטן מ 8.
תמיד צריך לראות איך הרכב מוגדר ברישיון הרכב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

  • אהבתי 1
פורסם
לפני 2 שעות, sperial כתב:

לגבי הרשיון - מפורט באתר משרד התחבורה. חפש שם ותבין. החיפוש גם יעלה שורה ארוכה של בתי ספר לנהיגה שעןסקים בהכשרה.

תודה!

אני מבין שהתכוונת לכאן:

https://www.gov.il/he/Departments/DynamicCollectors/driving-shcool?skip=0&ezor=

חיפשתי וגם מצאתי בתי ספר, כאמור, לצערי לעת עתה קיבלתי תשובות שליליות ש"לא פותחים קורס", זה הרי רק לימוד עיוני 50-70 שעות.

ובמקרה אחד הגדילו לעשות והציעו לי ללמוד נהיגה על מונית...

 

יש לי תחושה שזה פשוט תחום לא מבוקש ולא כלכלי🙄

 

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

אין לי מושג, אבל אל תשכח שאנחנו בזמנים לא נורמליים, ולך תדע מה משפיע על הדרישה וההיצע לקורסים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

רישיון לאוטובוס זעיר פרטי זה בדרך כלל לחברות וארגונים שיש להם רכב הסעות ומשמש להסעת העובדים אך לא בשכר.

אכן, הביקוש לזה נמוך ואנשים שכבר מוציאים רישיון לרכב ציבורי מעדיפים להוציא רישיון לאוטובוס זעיר ציבורי מה שמאפשר להם גם לעבוד בחברות אוטובוסים בשכר ( על מיניבוס לא אוטובוס).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...