Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיזל מומלץ בעיקר למי שנוסע יותר מ 20 אלף ק''מ בשנה, האמת לא יודע לומר במדד של היול למה, הסולר היום עולה כמו הבנזין ושאר הדברים דיי זהים, צריכת דלק טובה בהרבה מבנזין!

דיזל גם ישמור על ערכו יותר טוב ויהיה מבוקש יותר כיד שניה במיוחד עם ק''מ סביר.

הספייסטורר החדשות אגב לא כמו הגרנד פיקאסו, היו כמה שינויים שהבנתי דווקא לרעה, הורידו כמה דברים כמו המגשים מהכסאות וההצללות מאחורה (עשו חלונות שחורים). כמו כן המנועי בנזין זה 1.2 עם הטיימינג טבול בשמן שהיו איתם בעיות, לא ידוע לי אם נפתרו בדגמים החדשים, הדיזל נשמע אחלה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא מדויק, נסיעת מבחן לפני חצי שנה בספייסטורר קצר (  גירסת אקסקלוסיב, היחידה שיובאה אז, היום כבר לא רלבנטי, אין יותר ולא יהיה ), גילתה גם מגשים, גם וילונות גלילה לחלונות האחוריים. המגרעת, מנוע חלש משמעותית בגירסת הבנזין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי שוב,

עדיין בחיפושים, עם שאלה חדשה: יש סיבה שאף אחד לא הציעה את הקיה סורנטו? להבנתי היא גדולה ומרווחת, ואמנם המושבים הם 2+1, אבל עם רוחב כולל מאוד גדול. או שעצם זה שמשענת הגב של המושב האמצעי היא מגש מתקפל הופך אותה למאוד מאוד לא נוחה?

מחיפוש בפורום לא מצאתי תלונות מיוחדות על הקיס סורנטו. פספסתי משהו?

פורסם

אם אתה מסתפק ב-5 מקומות, ה-C5 איירקרוס יענה על הדרישות שלך בצורה הטובה ביותר.

לא הייתי נכנס יותר מידי לשבילי עפר עם הספייסטורר/פיקאסו, אבל עם ה-C5 איירקרוס בהחלט כן ושם האמת זה הייתרון הכי גדול ובולט שלה בקטגוריה ומורגש מאוד שהמתלים שלה פותחו לשימוש של נסיעת שבילים בשטח היא פשוט מבודדת בצורה מדהימה את כל שבילי הכורכר והאבנים הקטנות (הבולמים שלה הם פטנט מ-ZX שהשתתפה במירוצי ראלי בשנות ה-90).

בנוסף המושב האחורי ותא המטען וורסטילים מאוד עם נפח גדול ומגש רצפה שניתן לשחק איתו ב-2 מצבים, העליון שטוח לחלוטין ומאפשר הטענה נוחה מאוד עם קו 0 משפת תא המטען ובקיפול המושבים נוצרת רצפה שטוחה ואחידה. המצב התחתון המגש נכנס למגרעת בחלק נמוך יותר ומאפשר כך נפח הטענה גדול יותר.

המושבים האחוריים כמו בספייסטורר נפרדים ומחולקים ל-3 מותאמים במיוחד לילדים בהתקנים, חיבור איזופיקס יש מאחורה רק בשתי המושבים שבצדדים, במושב האמצעי מאחורה אין חיבור איזופיקס, אבל במושב הנוסע הקדמי יש.

רשימת אבזור הנוחות והבטיחות של הדגם בגרסה הבכירה ארוכה ועשירה מאוד, נראה שלובינסקי סימנו V כמעט על כל האפשרויות בקטלוג היצרן, פרט למושב חשמלי ועור נאפה מלא למושבים.

בנוסף המנוע בנזין באירקרוס הוא 1.6 180 כ"ס שעדיף על מנוע הבנזין 1.2 130 כ"ס של הספייסטורר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לפני 6 שעות, Liran xsi כתב:

אם אתה מסתפק ב-5 מקומות, ה-C5 איירקרוס יענה על הדרישות שלך בצורה הטובה ביותר

היי, תודה על העצות והפירוט. האמת היא שעל הנייר אתה צודק, ואני כבר הייתי סגור על הדגם הזה, אז שלקחתי אותו לנסיעת מבחן.

מסתבר שאמנם יש מאחור 3 כסאות נפרדים, אבל הרוחב הפנימי הכולל קטן יותר מאשר בספייסטורר. בנוסף, לא ניתן לפרק את הקונסולה הענקית כמו בספייסטורר. זה מביא למצב שמאוד מאוד לא נוח לשבת באמצע, מאחורה, בין שני כסאות בטיחות.
אני מסכים לחלוטין שלשאר הדגמים אין שום יכולות שטח, אבל זו דרישה משנית לדרישה של נוחות באמע בין שני כסאות במושב האחורי.

• תוכן חדש...