Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לבדוק כמה רכבים שטופלו כ- 10 שנים אצל המוסך מורשה יבואן, והטיפולים לא לפי היצרן, במקום אחד שיחקו עם השמן מנוע, פעם סינטטי ופעם חצי סינטטי, ובמקום אחר שיחקו עם השמן מנוע, פעם 10w30 ,פעם 15w40 , פעם 5w30, ולא אדבר על התוספים שדוחפים לניקוי, או פעם חלקים חליפים ופעם מקוריים.

גם אתם נתקלים בזה?

ופחות קשור לנושא, מה עושים עם פריוס, שטויוטה חושבת שהשמן גיר לא זקוק להחלפה קבועה לפי ק"מ?

או הנוזל קירור, שהם מחליפים אחרי תקופה מאוד ארוכה?

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

מבחינת תוספים זה נהיה שגרה , לפחות מהנסיון שלי עם יוניון , צ'מפיון וקרסו. אני אישית תמיד מוריד את זה מהטיפול. 

מבחינת שמן , גם התחלף בין הטיפול הראשון לשני. וזה במוסך המרכזי של היבואן. 

פורסם

כנ"ל.

יתרה מכך, בזמן הטיפול אני תמיד עומד ליד הרכב, כשהליפט עולה  אני בודק האם יש ליקויים / נזילות.

מטפל רק במורשה יבואן וגם לי היה קשה מאוד למצוא רכב.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 23 שעות, yoav911gt2 כתב:

מבחינת תוספים זה נהיה שגרה , לפחות מהנסיון שלי עם יוניון , צ'מפיון וקרסו. אני אישית תמיד מוריד את זה מהטיפול. 

מבחינת שמן , גם התחלף בין הטיפול הראשון לשני. וזה במוסך המרכזי של היבואן. 

זה הזוי שהדרך היחידה לדעת שרכב עבר טיפול לפי היצרן, זה לעשות את הטיפולים לבד, ואי אפשר לסמוך על מוסכים בכלל, אלא אם אתה מפקח בכל הטיפולים שלהם.

בנתיים המירוץ אחרי הרכב ימשך, יש לי כבר אחד, ונשאר לעשות נסיעה ובדיקה במכון, בתקווה זה יגמר בקרוב.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...