Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך גלישה באינטרנט חיפשתי כל מיני פרויקטים שעשו למכוניות כמו שאיציק ועוד כמה עושים פה בפורום .

(מדובר על פורד פוקוס)

ובאחד האתרים מצאתי שאם לוחצים על כפתור האיפוס של מד המרחק ומסובבים את הסוייץ ביחד זה מפעיל מצב TEST שזה אומר (אחרי שבדקתי כמובן) שאני יכול לבחור בין כל מיני מצבים במקום שיראה לי את מד המרחק (דיגיטלי)אני יכול לדוגמא שיהיה מד מהירות , מד סל"ד , מד טמ'פ של המנוע , מד טמ'פ בתוך האוטו , עמעם לנורות של הדשבורד , בדיקה של המחוגים (זה דווקא נחמד לראות את כל המחוגים קופצים) ועוד כל מיני דברים.

ועכשיו לשאלה:

יש שם כמעט 40 מצבים שחלק לא מובנים איך אני יכול לדעת מה הם?

ואולי תנסו גם אתם במכוניות אחרות אולי גם שם יש משהו כזה

לוחצים על האיפוס מתנעים ומשאירים את האיפוס לחוץ 10 שניות עד שמופיע TEST

ואז כל לחיצה מעבירה מצב

פורסם
במהלך גלישה באינטרנט חיפשתי כל מיני פרויקטים שעשו למכוניות כמו שאיציק ועוד כמה עושים פה בפורום .

(מדובר על פורד פוקוס)

ובאחד האתרים מצאתי שאם לוחצים על כפתור האיפוס של מד המרחק ומסובבים את הסוייץ ביחד זה מפעיל מצב TEST שזה אומר (אחרי שבדקתי כמובן) שאני יכול לבחור בין כל מיני מצבים במקום שיראה לי את מד המרחק (דיגיטלי)אני יכול לדוגמא שיהיה מד מהירות , מד סל"ד , מד טמ'פ של המנוע , מד טמ'פ בתוך האוטו , עמעם לנורות של הדשבורד , בדיקה של המחוגים (זה דווקא נחמד לראות את כל המחוגים קופצים) ועוד כל מיני דברים.

ועכשיו לשאלה:

יש שם כמעט 40 מצבים שחלק לא מובנים איך אני יכול לדעת מה הם?

ואולי תנסו גם אתם במכוניות אחרות אולי גם שם יש משהו כזה

לוחצים על האיפוס מתנעים ומשאירים את האיפוס לחוץ 10 שניות עד שמופיע TEST

ואז כל לחיצה מעבירה מצב

תמשיך לחפש, אני מצאתי פעם אתר עם הסבר לרוב המצבים, לצערי לא שמרתי את הלינק.

אגב אתה לא יכול לשנות ערכים במצב הזה רק לראות מצבים ולא בטוח שכולם נכונים (איך ימדוד טמפ' בתוך הרכב בלי מד טמפ' ?) החשוב ביותר הן הודעה השגיאה שעוזרות לאתר תקלות (אם אתה יודע מה הקודים)

פורסם

תמשיך לחפש, אני מצאתי פעם אתר עם הסבר לרוב המצבים, לצערי לא שמרתי את הלינק.

אגב אתה לא יכול לשנות ערכים במצב הזה רק לראות מצבים ולא בטוח שכולם נכונים (איך ימדוד טמפ' בתוך הרכב בלי מד טמפ' ?)

במכוניות החדשות יש תרמיסטור שמודד את הטמפ' בתא הנוסעים עבור המזגן (נמצא בד"כ ליד השעון ,חפשו חור בדש-בורד עם מס. פסי פלסטיק אופקיים עליו) , ובאמצעותו אפשר לדעת מה הטמפ'.

• תוכן חדש...