Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הנזילות או ההזעות האלה נחשבות חמורות? 

האם הן רגילות לרכבים מהשנתונים האלה? 

כמה עולה לתקן את זה והאם זה נחוץ בכלל או שאפשר להמשיך עם הרכב עוד שנים ארוכות? 

כמה עולה

הנזילות האלה+

שני משולשים קדמיים+

נדלקה נורת מנוע כי צריך להחליף סולונאיד+

מוטות מייצבים או משהו כזה+

יש חור בצלחת כמה עולה לתקן להחליף והאם זה נחוץ... 

אני פשוט חייב לקבל אינדיקציה לפני שאני  בודק עוד מוסך

תודה רבה רבה

IMG_20200729_144343.jpg

IMG_20200729_144435.jpg

IMG_20200729_144350.jpg

פורסם

צלחות בלמים ורפידות תעשה- זה בטיחות עושים מייד. לי עלה בסביבות 500ש"ח קוראני בינוני חברה לא רעה. עדיף אירופאי יפני אם אפשר.

נזילת שמן צריך לבדוק מאיפה אוליי ממכסה שסתומים ונוזל למטה לכיוון האגן. או שהאתם אגן שמן גמור וצריך להחליף אותו. לא צריך לעלות הרבה בסביבות 200-300 ש"ח לא יותר. עדיף לנקות את השמן ולייבש טוב ואז לראות מאיפה בדיוק הנזילה. 

אי אפשר לנסוע עם הנזילות שמן שיש לך צריך לדעתי לתקן.

פורסם

ברקסים להחליף

נזילה בתמונה האחרונה זה מאגן שמן גיר, בדוק שמן גיר אחרי נסיעה על P ואמברקס תוציא מדיד ותראה ב65 מעלות

אם לא הוללף שמן גיר אז על הדרך הייתי מחליף וגם פילטר גיר שמגיע עם אטם שיכול למנוע נזילות כאלה.

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם... בקשר לרפידות בלמים וצלחות לא אמרו לי במוסך כלום חוץ מחור בצלחת אחת... 

ומה לגבי הסולונאיד תקלה p2009

ומשולשים וחופש במוטות מייצבים וחושבת מנוע ימין... 

אשמח לעוד חוות דעת ומחירים

עריכה אחרונה על ידי Mazdaaa7
פורסם

יש לי מזדה 3 2008 גם מנוע 2 ליטר(מוזמן לראות נושאים קודמים שלי על התיעצויות של בעיות וישור קו עם תמונות שיתנו לך קצת דעה בנושא)

יש לי רעידות ממש קשור בD בעמידה והסלד לא יציב כל כך, גם אצלי צריך כנראה להחליף תושבת מנוע, לדעתי עדיף להחליף למקורי אם אתה מתכוון לשמור על הרכב להרבה זמן.

משולשים ומוטות מייצבים זה המחלה של הרכב הזה ובכללי כל מערכת ההיגוי.

דבר עם אבי חלקי חילוף רחובות שיתן לך הצעת מחיר, בדוק גם בעוד חנויות, הוא הכי אמין אבל לא הכי זול.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...