Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לעזרה חברים.

אני מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות עירוניות בעיקר עדיפות למיני/סופר מיני.

חשיבות גבוהה לאמינות.. ראיתי את הפיג'ו 108 אין לי בעיה להוסיף כמה אלפים בשביל רכב שנת 2016 השאלה היא רמת האמינות והכדאיות לסכום שהוא מוצע בו.

תודה לכולם על העזרה.

חן.

פורסם

פיגו 108 אופציה טובה עם גיר ידני עקב מנוע 1.2 לעןמת 1.0 בגירסה האוטומטית (רובוט). הרובוט בעיר פחות נעים, מה שכן נוחות הנסיעה והמושבים דווקא לא רעים, הרכב מאחור צפוף גם ביחס למיני עם תא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 שעות, yulianx כתב:

פיגו 108 אופציה טובה עם גיר ידני עקב מנוע 1.2 לעןמת 1.0 בגירסה האוטומטית (רובוט). הרובוט בעיר פחות נעים, מה שכן נוחות הנסיעה והמושבים דווקא לא רעים, הרכב מאחור צפוף גם ביחס למיני עם תא מטען קטן.

אין לי אופציה לגיר רגיל מה לגבי הרובוטי.. כמה הוא שונה מהדו מצמדי כי דווקא ממנו נהנתי..

מה רמת האמינות של הדגם?

פורסם

שונה משמעותית.

עדיף שתבצע נסיעת מבחן ותראה אם מתאים לך.

הדגם נחשב אמין, מדובר על מכלולים של טויוטה.

מה שכן, חשוב להקפיד לשים שמן בצמיגות הנכונה. ראיתי טענות על אכילת שמן אם שמים שמן בצמיגות לא נכונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אמנם הגיר ב 108 מכויל טוב מאשר ב107 אבל עדיין זה לא קרוב לכפול מצמדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב 20K אוטומטי הייתי מחפש אופל קורסה. נכון, השוק שלה חלש והיא לא מי יודע מה מהנה לנהיגה או חזקה, אבל זה פועל לטובתך כי זה רכב שנחשב דיי אמין.
לא מזמן מישהו שאני מכיר מכר קורסה אוטומטית כמדומני שנת 2012 בפחות מ 20K יד ראשונה עם 60000 ק"מ. 

פורסם
לפני 31 דקות, itamarg כתב:

ב 20K אוטומטי הייתי מחפש אופל קורסה. נכון, השוק שלה חלש והיא לא מי יודע מה מהנה לנהיגה או חזקה, אבל זה פועל לטובתך כי זה רכב שנחשב דיי אמין.
לא מזמן מישהו שאני מכיר מכר קורסה אוטומטית כמדומני שנת 2012 בפחות מ 20K יד ראשונה עם 60000 ק"מ. 

דווקא שמעתי דברים לא טובים על הרכב איזה שנתון/דגם אתה ממליץ ומה לבדוק שאני מגיע לראות רכב כזה?

מה לגבי הסובארו בי3?

פורסם

סובארו B3 טובה אבל צורכת המון דלק. 

בתקציב שלך מצב הרכב הכי חשוב ומה שנכון לבדוק בסובארו נכון לבדוק גם באופל או קיה. 

תנסה לחפש רכב עם תיעוד טיפולים מסודר, ק"מ סביר, יד פרטית, תבדוק שהמכלולים בו עובדים כמו מזגן, חלונות חשמל וכו',

תעשה עליו נסיעת מבחן ותראה שהרכב נוסע כמו שצריך, אם אתה יכול אני חושב שכדאי לקחת לבדיקה. 

זה קשה למצוא רכבים שמורים, קל וחומר ב 20K וקל וחומר אוטומטיים. אבל זה אפשרי עם קצת סבלנות.

אופציה נוספת היא סוזוקי ספלאש, או ניסן טידה שאולי לא חסכונית אבל אם תמצא אחת שמורה ומטופלת יכולה להיות אמינה. 

• תוכן חדש...