Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Mike808 כתב:

בפביה תנוחת הישיבה גבוהה משמעותית מבאיביזה וגם הכסא שונה והבסיס לא מותקן בשיפוע. החזקתי את שתיהן בו זמנית וההבדל ניכר. מעבר לתנוחת הישיבה הפביה מרווחת יותר בכל המדדים.

מבחינת בטיחות כולם בסדר לזמנם, לפביה 4 כוכבים במבחן ריסוק מ-2007, ליטי ולקשקאי 5. לכולם 6 כריות אוויר ובקרת יציבות, אין אבזור מתקדם שנכנס בהדרגה רק בשנתונים מתקדמים יותר. פביה תהיה חסכונית יותר כי היא קטנה וקלה, היא נמכרה עם גיר ידני בשידוך למנועי 1.4 בנזין אטמוספרי ו-1.2 טורבו בשתי גרסאות הספק, כמובן שהטורבו זריזות וחסכוניות יותר אבל גם ה-1.4 בסדר גמור והיא נמכרה בכמויות גדולות יחסית.

יטי הכי נפוץ בגרסת 1.2 טורבו עם גיר ידני למרות שהיו מנועים נוספים. הביצועים טובים וצריכת הדלק תלויה מאוד בסגנון הנהיגה שלך.

קשקאי נמכר עם גיר ידני רק בשידוך למנוע 1.6 בנזין, הביצועים בסדר וגם צריכת הדלק.

תודה רבה על התגובות! אם היית צריך להחליט ביניהם, מה היית לוקח? מה השנתונים שאוכל לקחת?

לפני 11 שעות, KipodYam כתב:

אני אולי משוחד, אבל סיטרואן C4 דור אחרון, מושב מרווח, תנוחת נהיגה גבוהה יחסית,  הגה שמתכוונן למרחק ולגובה, תמיכת גב תחתון מעולה וגם מקום יחסית מרווח לרגל שמאל.

מניח שגם ה308 עם מאפיינים דומים אבל תנוחת נהיגה נמוכה יותר לתחושתי.

אני יוצא מהאוטו גם אחרי נהיגה ממושכת בתחושה רעננה.

מה צריכת הדלק? איך הבטיחות? איזה שנתון אוכל לקחת במחיר?

שוב, תודה רבה לכם על העזרה חברים!

פורסם

היטי נותן תמורה מעולה למחיר מבחינת ביצועים ומרווח והייתי מתמקד בו. הוא הכי נוח והכי שימושי מבין האופציות שעלו.

פורסם

איך היטי הכי נוחה אם המטלים שלה מכויילים קשה והמושב שלה סטנדרטי לגמרי?

הייתי אומר דווקאשהיטי תהיה הכי פחות נוחה.

פורסם

על סמך מה קבעת שהמתלים של היטי הכי קשים?

ובאיזה רכב אחר שנדון פה יש מושבים לא סטנדרטיים?

ליטי כיול מתלים דיי מוצלח, לא קשה מדי ולא רך, המושבים נוחים וטווח הכוונון לא רע. הדגם הידני הגיע עם חישוקי 16 וצמיגים גבוהים יחסית בחך 60 שגם מסייעים לשכך מהמורות.

פורסם

https://www.auto.co.il/article/118342-test-drives

ציטוט

כיול מיתלים קשיח מדי הוא עוד נקודת ביקורת ובאה לידי ביטוי בעיר, במיוחד עם חישוקי ה-"17 ברכב המבחן. הצד השני של המטבע הוא התנהגות כביש מהודקת ונוסכת בטחון עם זוויות גלגול מעטות, אך ההיגוי חסר תחושה ולוקה במשקל-יתר במהירויות נמוכות. 

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1435/מבחנים/סקודה-יטי-1.8-ליטר-4X4--מבחן-דרך

ציטוט

המתלים קשיחים וצמיגי הענק (225/50R17) מבטיחים אחיזת כביש גבוהה בזמן שמנוע הטורבו-בנזין מספיק ביצועים מרהיבים. הכל מרגיש קשיח, אולי אפילו קשיח מידי

לפי סימוכין של מבחנים והרגשה סובייקטיבית שלי היטי הוא רכב קשיח ובעל מושבים רגילים לגמרי לא טובים ולא רעים.

אני לא רואה איך הוא עומד אפילו קרוב למושבים הקורסתיים והמצוינים של הקקטוס ובלימת הזעזועים שלה ובטוח לא הייתי מגדיר אותו כהכי נוח מבין כול האופציות שהוצעות מעלה.

פורסם

שני המבחנים שציינת מדברים על היטי עם חישוקי 17 וצמיגים בחתיך נמוך.

כמו שכבר כתבתי, הדגם הידני נמכר עם חישוקי 16 וצמיגים בחתך גבוה. מעבר לכך הרכב לא הרגיש לי קשיח ואם פותח השרשור מרוצה מהנוחות בסקודה סופרב כנראה שהוא יהיה מרוצה גם מהיטי.

המושבים של הקקטוס נוחים לישיבה. בזמן נהיגה היעדר התמיכה והרכות מציקים מאוד בזמן נהיגה ונסיעה ומאלצים את הנהג והנוסעים להחזיק את עצמם במקום. מבחינת ספיגת מהמורות הוא מצויין אבל אני הייתי שמח ליותר ריסון של התנודות לאחר המפגש במהמורה.

• תוכן חדש...