Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שאתה מחפש דיוק, אז אל תחסוך ותקנה מוצר סיני עלום שם, שאז כבר עדיף שתסגור עם כלי נהג ובכוח היד או הרגל.

ידית טובה ומתאימה למשימה היא של סיגנט:

הנה דוגמא:

https://www.workimhi.co.il/items/1036095-1036095-D7-99-D7-93-D7-99-D7-AA-D7-98-D7-95-D7-A8-D7-A7-D7-9E-D7-98-D7-A8-D7-94-D7-99-D7-A0-D7-A2-1-2-D7-90-D7-95-D7-A8-D7-9A-470-D7-9E-D7-9E-SIGNET

פורסם

אני משתמש הרבה בטורקמטר, אחד עם הינע 1/4" לטווח 5-30 ניוטון ואחד עם הינע 3/8" לטווח 20-110 ניוטון. הראשון משמש לחלקי מנוע כגון מכסי שסתומים או גלגל"ש והשני לפלאגים למשל, ברגי ראש מנוע וכדומה.

יש לי גם אחד עם הינע 1/2" שלכאורה היה מתאים לגלגלים אבל אני לא טורח להשתמש בו. בטווחים האלה אני חושב שאני יודע לקלוע נכון. 

אני מנסה לומר, שאם אתה קונה לברגי גלגלים בלבד אז אני חושב שההוצאה הזאת מיותרת. 

ציטוט

חפש משהו בסדר גודל עד 150nm, לא צריך יותר מזה ברכב (הכי הרבה שנתקלתי היו ברגי משולש במאזדה 3 שהיו 130nm, גלגלים לרוב סוגרים ב 70-120nm (תלוי בקוטר ההברגה וסוג הגוז'ון\בורג) - שזה אגב רמז מצויין לכל מי שלמד פיסיקה בתיכון אפילו שלא צריך פה את הרגל אם מדובר בגבר בוגר.

יש ערכים הרבה יותר גבוהים של סגירה באומי נאבות של גלגלים ובפולי מנוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אבל אז הידית לא תתאים לעבודות הרבה יותר נפוצות. בנאדם ששואל איפה קונים כלי עבודה הוא לא הבנאדם שיחליף פולי מנוע בקרוב בעצמו, לדעתי לפחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא היה לפות"ש, זה היה בשבילך..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מקבל בהחלט, אום M20-M24 מהודק במומנטים שיותר קרובים ל300nm. פולי מנוע היה הדבר האחרון בערך שעליו שילמתי למוסך, זה היה לפני 6 שנים בערך, אז מקבל - מה גודל הבורג שתופס אותו לרוב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא זוכר שאי פעם במהלך 30 השנים האחרונות הידקתי את הברגים של החישוק בעזרת טורק מטר אלא רק בעזרת המפתח המסופק עם הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...