Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה מקום לערב ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שאלה לי אליכם.

רכב הונדה סיוויק האצבק

לפני מספר חודשים פרצו לי לרכב, גנבו לי את מכסה הדלק ואת הידית החיצונית בדלת במושב שליד הנהג.

מבדיקה שעשיתי, מחיר ידית מגיע לכ1200 שקל במוסך מורשה הונדה כי צריך להחליף את כל הידית, לא מספיק להחליף פלסטיק. בנוסף לזה, גם מכסה דלק יחסית יקר אבל מצאתי ב100 שקל את המכסה ככה שמהבחינה הזו אני פחות דואג.

האם הביטוח אמור לעזור לי במקרה הזה? יש לי מקום לערב אותו ולבקש את עזרתו בגלל שפרצו לי לרכב וגנבו לי את הדברים האלו או שאין לו איך לעזור לי כאן?

פורסם

אם הנזק מסתכם בכ-1300₪ אני לא הייתי מערב את הביטוח.

זה סתם ייקר לך את הפוליסה ולדעתי מחיר ההשתתפות (אם ישנה כזו) תהיה זהה לסכום התיקון.

פורסם
לפני 12 דקות, roy007 כתב:

אם הנזק מסתכם בכ-1300₪ אני לא הייתי מערב את הביטוח.

זה סתם ייקר לך את הפוליסה ולדעתי מחיר ההשתתפות (אם ישנה כזו) תהיה זהה לסכום התיקון.

למה שזה ייקר לי את הפוליסה? זה לא שאני תובע אותם, במהלך הפריצה לרכב גם שברו לי את החלון וזה היה תחת הביטוח. למה שזה יהיה שונה?

פורסם

חלון נכנס בכיסוי שמשות שיש לך בפוליסה וזה משהו אחר.

דבר איתם מחר ושאל אותם

אם זה כרוך בתביעה אני אישית לא הייתי עושה.

פורסם
לפני 42 דקות, roy007 כתב:

חלון נכנס בכיסוי שמשות שיש לך בפוליסה וזה משהו אחר.

דבר איתם מחר ושאל אותם

אם זה כרוך בתביעה אני אישית לא הייתי עושה.

השאלה היא במידה וזה כרוך בתביעה, האם הם יגידו לי שזה כרוך או שילכו איתי בדיעבד יעני כדי "לעזור" אבל בפועל ייקרו לי את הפוליסה בעתיד?

פורסם

ביטוח שמשות הוא ביטוח נפרד, כמו ביטוח שירותי דרך וגרירה.

אתה יכול לתבוע את הביטוח המקיף (אם יש לך) וישלמו לך את הנזק, אבל זה לא משתלם לך משום שיש השתתפות עצמית וכן ייקור הפוליסה לשנים הבאות.

אחת הסיבות מפני מה אינני מבטח מקיף

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 14 דקות, tinoki כתב:

ביטוח שמשות הוא ביטוח נפרד, כמו ביטוח שירותי דרך וגרירה.

אתה יכול לתבוע את הביטוח המקיף (אם יש לך) וישלמו לך את הנזק, אבל זה לא משתלם לך משום שיש השתתפות עצמית וכן ייקור הפוליסה לשנים הבאות.

אחת הסיבות מפני מה אינני מבטח מקיף

זאת בדיוק הבעיה שאני לא מבין כאן, אז בשביל מה יש לי ביטוח מקיף? בדיוק בשביל נזקים כאלה שנגרמים מפריצה, גניבה וכד'. אז איפה התביעה שלי כאן בדיוק? זה לא נגרם מתאונה או משהו.. 

פורסם

יש לך ביטוח מקיף בשביל נזקים משמעותיים - סביר להניח שההשתתפות העצמית שלך גבוהה מהנזק.

(ובכלל ניתן להוזיל מאד את הביטוח המקיף אם מסכימים להשתתפות עצמית גבוהה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבל על זמנך וזמנם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרציונל הוא: אם לא היתה השתתפות עצמית הרי שחברות הביטוח היו מלאות יומם ולילה בתביעות נמוכות ביותר של שריטות חנייה, מה שהיה גורר באופן ישיר ייקור משמעותי של הפוליסה.

הציעו לי פעם ביטוח רפואי לחו"ל כולל הטסה ושאר ירקות, בהשתתפות עצמית של 2000$.

שאלתי אותם מה יהיה במקרה של פינוי גופה חלילה: האם הם יכניסו את היד לכיס שלי להוציא את הארנק, או שיבקשו ממני יפה את ההשתתפות רק לאחר הקבורה.

עד היום מהדהד באוזני השקט הרועם מאחורי הקו.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...