Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אשמח לחוות דעת והמלצה על רכישת ג'יפון.

אנחנו זוג, בלי ילדים עדיין (מתכננים בעזרת השם) וכרגע נוסעים על רכב הסטונדטים שלנו - קיה פיקנטו.

אז עכשיו אנחנו כבר לא סטודנטים וחושבים להקים משפחה וללכת עם העדר ולבחור "רכב גבוה".

הרכב ישמש לנסיעות לעבודה ולמשפחה (משולב) כאשר המטרות שלנו הן תמורה לכסף, מכירה קלה לאחר 3 שנים ושמירת ערך עד כמה שאפשר.

אנחנו מגיעים מפיקנטו כך שהסטנדרטים שלנו עדיין לא גבוהים וכל דבר גורם לנו להתלהב.

בדקנו דגמים ונראה לנו שמיצובישי ASX נותנת את התמורה הכי טובה לכסף (אולי טועים), ביצענו נסיעת מבחן על הרכב (עבר מתחית פנים לפני 4 חודשים) והוא נראה ומרגיש ממש טוב (שוב הכל יחסי), הוא מרגיש מאוד גדול וגם גבוה, 19 ס"מ גחון עם חישוקים 18" כסטנדרט, מלא מערכות בטיחות, מרגיש מרווח מבפנים ומאחור ותא מטען שנראה לי גדול ומספק, מבחינת כח, נראה שלא חסר לו כח (מנוע זהה לאאוטלנדר שגדול ממנו) החיסרון היחיד שהרגשתי זה בסיבובים שאני זז במושב (כנראה כוונון לא נכון) והדשבורד שהוא די מרגיש מיושן פרט לזה, באמת שהרכב ממש מרגיש לי נהדר, בגרסת הINSTYLR שעולה כ138 מקבלים בנוסף למערכות הבטיחות גם הנעה ונעילה ללא מפתח ומראות מתקפלות (3K הפרש מגרסת הבסיס שזו תוספת כדאי לטעמי עבור הנוחות).

מה גם שמיצובישי נותנת עליו מימון עם ריבית של כ-0.5 אחוז שזה הצעה סופר משתלמת מבחינת המימון (3 טיפולים חינם בנוסף).

אני סופר אהבתי את הרכב החשש שלי זה מה יקרה בעוד 3 שנים, שלא אוכל למכור אותו ושלא יהיה לו שוק (לגבי ירידת ערך אני מאמין שרכבים יפנים וקוראנים ישמרו על הערך טוב יותר).

אשמח לשמוע מה אתם חושבים והאם יש אלטרנטיבה כדאית אחרת בהתאם למה שרשמתי.

תודה ובריאות לכולם

פורסם

ASX הוא דגם מיושן יחסית, משתלם אולי בערוצי ה-0 ק"מ כשהמחיר יותר אטרקטיבי אבל ב-138K יש חלופות עדיפות.

אם אתם זוג צעיר ללא ילדים אפשר להסתפק ברכבים קטנים יותר כמו סיאט ארונה שזול משמעותית או סקודה קאמיק שמאובזר מאוד ומציע מושב אחורי מרווח יותר ואיכות נסיעה וביצועים עדיפים על המיצובישי בגרסת ה-1.5 ליטר.

בתקופה הקרובה אמורים להגיע לישראל דגמים חדשים בקטגוריית הג'יפונים הקטנים - פיג'ו 2008, רנו קפצ'ור, שברולט טריילבלייזר, יונדאי קונה היברידי ואולי גם פורד פומה. 

• אהבתי 1
פורסם

לasx יש את היתרונות שלה - אמינות, מרווח, אבזור ומראה מסוקס. 

אבל יש לא מעט חסרונות - צריכת דלק, רעש והצפה של הדגם באפס קילומטר. 

הייתי מציע לבדוק קאיה אקסיד, סקודה קאמיק וסיאט אטקה. 

האחרונה נמכרת במחיר מצויין בדגם סטייל (142000 כולל רישוי). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

השאלה היא למה זוג צעיר צריך לקנות רכב חדש מהניילון ולהפסיד את ירידת הערך הגדולה שלו בשלוש השנים הראשונות.
אז מה אם הריבית זולה, עדיין צריך לקנות רכב יקר.
לעניות דעתי, עדיף לחפש רכב משומש בן 3 שנים שיעלה כ 60% ממחיר חדש ולקחת מימון בבנק.
גם אם הריבית תהיה יותר גבוהה, עדיין תחסכו הרבה כסף בסופו של דבר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
לפני 4 שעות, מולטיפלה 05 כתב:

השאלה היא למה זוג צעיר צריך לקנות רכב חדש מהניילון ולהפסיד את ירידת הערך הגדולה שלו בשלוש השנים הראשונות.
אז מה אם הריבית זולה, עדיין צריך לקנות רכב יקר.
לעניות דעתי, עדיף לחפש רכב משומש בן 3 שנים שיעלה כ 60% ממחיר חדש ולקחת מימון בבנק.
גם אם הריבית תהיה יותר גבוהה, עדיין תחסכו הרבה כסף בסופו של דבר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

מסכים, זו הייתה הבחירה הראשונה, אך מאחר והריביות היו נורא גבוהות ולא היה רכב עם אחריות מעבר לשנה, זו הייתה נראית לי כמו התעסקות מלחיצה שאנחנו חוששים ממנה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...