Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

מישהו יכול להסביר לי מדוע אי אפשר להרכיב אנטנה של דיבורית על השימשה הנ"ל?

או למישהו יש קישור לאתר עם הסבר בנושא ?

תודה מראש אורן

פורסם

כי בתוך השמשה יש משהו שממסך את ההשראה באמצעותה עובדת האנטנה של המכשיר הסלולרי.

אגב בעיה דומה יש ם הפס-קל של כביש שש ובחוברת שמגיעה איתו יש הסבר מפורט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הציפוי הסגלגל הזה מיועד לסנן קרני UV. הוא מכיל עופרת.

אם ראית "סופרמן" , תזכור בוודאי שראיית רנטגן אינה עוברת דרך עופרת.

כנ"ל במכון רנטגן , הטכנאים מתחבאים מאחורי לוח עופרת.

וגל בתדר רדיו אינו עובר אף הוא דרך עופרת.

מכל הבבל"ת הזה יש מסקנה אחת.

השידור של האנטנה , גלאי הרדאר (ראדאר , לא לייזר - זה דווקא יעבור) , פסקל , שלט של חנייה וכו' - כולם יתפקדו פחות טוב (או בכלל לא) מאחורי שמשה כזו.

דווקא בקליאו ספורט (דור I) יש ריבוע קטן באמצע החלון שנקי מהציפוי. טוב להצבת גלאי ראדאר.

פורסם

באיזה רכבים קיימת שימשה כזאת?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני לא יודע לגבי המיסוך של החלק הסגול בשמשה, אבל אצלי מותקנות 2 אנטנות של דיבוריות עליו.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

• תוכן חדש...