Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה מוזרה - CX-30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשבועיים הוצאתי את הרכב מחברה, מדובר ב CX-30 שעשתה 600 ק"מ.

כבר בהתנעה הראשונה (כשהמנוע קר) שמעתי ומרגישים שההתנעה קצת יותר ארוכה, הכוונה שהסטרטר קצת יותר ארוך מהרגיל (לפחות ממה שאני מכיר מהרכב הקודם שלי מאזדה 3, 2014).

בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות, אבל שמתי לב שזה חוזר על עצמו בכל התנעה ראשונה (כשמנוע קר) כשהמנוע חם אין זה.

אני יודע שקשה לתת חוות דעת דרך צ'ט אבל אשמח לדעת האם בעלי CX-30 נוספים חווים את אותה תופעה?

האם זה נורמאלי או שאכן יש בעייה?

כמובן שאני מתלהב להיכנס למוסך ושיתחילו לפרק את הרכב.

לתשובתכם אודה,

אפי.

פורסם

תיסע עם הרכב עוד זמן. אל תרוץ מיד למוסך.

אולי יסתדר בתקופה הקרובה? אולי תמצא עוד מאפיינים שיעזרו באבחון.

זה רכב חדש. אל תהיה הראשון שעושים עליו את הניסויים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יכול להיות שהמתח במצבר לא מספיק גבוה כי הרכב עמד כמה חודשים? שווה בדיקה שלוקחת ממש כמה דקות.

תרים טלפון למוסך הצמוד לסוכנות ממנה הוצאת את הרכב ותאר את הבעיה ליועץ שירות, כנראה שיזמין אותך להיכנס לבדיקה ללא עלות.

אל תדאג, לא ירוצו לפרק את האוטו, מקסימום יחליפו מצבר ויש יותר סיכוי שיטעינו אותו.

פורסם
אני לא שמתי לב, 250 ק"מ בינתיים.

שלי עם מנוע 2.5, שלך?

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

אקזיוטיב מנוע 2000,

מעניין,

תבדוק בפעם הבאה כשהמנוע קר האם הסטרטר קצת יותר ארוך ממה שהכרת עד היום.

• תוכן חדש...