Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עוד חודש מחליף עבודה ואהיה כמה ימים בין רכבי ליסינג , מצאתי שלשלמה סיקסט יש סניף גם ליד מקום העבודה הקודם וגם ליד החדש.

לשכור אצלהם רכב מרביעי עד ראשון עולה 505 שקל לi20 או דומה(הפרש של 20 שקל ביחס לפיקנטו הכי זולה) - אבל ביטול השתתפות עצמית עולה 280 שקל כמעט.

מצד אחד לא בא לי לסתבך עם התחשבנות על שריטות(ולכו תדעו איזה רכב אקבל) ומצד שני לשלם יותר מחצי מעלות ההשכרה רק על ביטול השתתפות זה מרגיז, אתם יודעים אם יש פתרון ביטוח חיצוני כמו שאפשר לעשות בחו"ל?.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין. אבל קח את הסיכון הקטן ותחנה רק במקומות שאינם מועדים לשריטות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

דאג לקל רכב שרוט כדבעי (אין בעיה לקבל כזה) ושיהיה מסומן בטופס קבלת הרכב. קרה לי פעם שבה שכרתי בארץ רכב, בטופס ההשכרה היה מסומן סביב - סביב, בהחזרה ל עניין אף אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסתבר לקוח מספיק טוב (או החברה שבה אני עובד לקוחות מספיק טובים) לחברת הליסינג (הגדולה מאוד יש לציין) שכשמביאים לי רכב חלופי בשנים האחרונות כותבים בנזקים "שריטות בכל הרכב", ואח"כ מפרטים מעיכות ומכות וכאלה.

ועשו את זה גם בפעם האחרונה כשקיבלתי קורולה שאולי היו לה 4-5 שריטות במקומות אסטרטגיים, אבל ממש לא בכל הרכב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

^

יאפ גם אצלי כל פעם שאני מקבל רכב חלופי מסמנים הכל שרוט וישר נותנים לחתום ואף אחד לא בודק את הרכבים החלופים בחזרה, אבל דין רכב חלופי הוא לא כמו דין רכב שכור ללקוח פרטי.

לגבי התגובות, תודה! אני חושב גם שאקח את ה"סיכון" אצלם פשוט טוב את הרכב ואני מקווה לא ליפול.

פורסם

כמובן שלא, אבל יכול להיות שעדיין אפשר להשתמש בקשרים דרך חברת הליסינג הקיימת שלך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החברה שלי היא אלדן, אבל מבחינת מיקום תחנות השכרה שלמה היא אידאלית - בתחנת ההחזרה והלקיחה שלה היא ממש מתחת ל2 המשרדים.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

הבנתי

אמנם זה היה דיי מזמן, אבל שכרתי רכב משלמה ונתנו לי לבחור איזה אקזמפלר ספציפי אני רוצה מהקטגוריה, "יש לך את זה, זה זה וזה, תבחר"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...