Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חבר שלי מחפש רכב 7 מקומות.

הוא ראה בחברת ליסינג רנו סניק 2013.

הוא שלח לי טופס בדיקה של החברה.

ידוע שהאוטו עבר תאונה מאחורה, אני חושב שהוא צריך לרדת מזה כי לדעתי יש כאן יותר ממשמעות מסחרית, יכול להיות משמעות בטיחותית..

אשמח מה דעתכם אם כדאי בכלל לקחת את האוטו לבדיקה מטעמו, או לוותר בכלל.

בתודה

20191204_125118.jpg

פורסם

תודה על התגובה.

ידוע שהבדיקה מוזמנת ולא שווה הרבה.

השאלה אם כדאי בכלל לקחת את האוטו לבדיקה מטעמו לפי מה שכתוב בשלדה -"סימני תיקון+משקופים".

פורסם

צריך לבדוק מאיפה המעיכות בגג ומה המשמעות של התיקון ברצפה, אם כדאי להמשיך תלוי בהיצע, זה רכב 7 מקומות מצוין במחיר די נמוך, לא ברור כמה מהם מוצעים למכירה.

פורסם

לדעתי הבדיקה מטעמך תהיה פחות נחמדה בסעיף השילדה, איני מכיר את השוק של רכבי 7 מקומות אך אם היה מדובר ברכב רגיל הייתי עובד הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...