Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הכתובת- http://www40.brinkster.com/yosefb/car

אז יש תוספת- גל הארכובה. לא רואים כ"כ ברור, אבל אפשר להבין מה קורה וזה מספיק. אין מקום להסרטה חוזרת- ביום שישי פתחתי מדי הרבה ברגים שהספיקו בשביל המנוע לכרוע לרצפה:-):?

אני מקוה שבעריכה הנוכחית גם מי שניסה להקליק רגיל והאתר לא אישר הורדה אוטומטית, אני חושב שבמצב הנוכחי לא צריך לעשות שמירה אלא אפשר לצפות ישר, ובבקשה לעדכן אותי אם יש תקלות, כי יכול להיות שונה מהמחשב שלי.

[לגבי התמונת רקע- העיקר שהלינקים של הוידיאו פועלים, וכל עבודת עריכה אחרת לא שווה את המאמץ שלי לדעתי. בניתי אותו כדי להיות שימושי, מספיק שהוא לא נראה כמו פנים של מנוע.]

פורסם

שאלה - בפעם הקודמת אנשים אמרו שניתן לראות את פעולת השסתומים - אך כל מה שהצלחתי לראות זה את תנועת הבוכנות - איפה רואים את השסתומים זזים?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אכן לא דייקו בלשונם.

השסתומים נמצאים בראש המנוע, שהוסר כדי לראות פנימה.

מה שכן רואים הוא את המוטות או איך שקוראים לזה אם מישהו יודע, והם אמורים לפקח על פתיחת השסתומים בתיזמון הנכון. כל מוט כז עולה למשך פעימה אחת תוך ארבע פעימות, תזוזה לכל שתי פעמים שהבוכנה עולה ויורדת.

תעיין במסך מלא (Ait+Enter) כדי לראות ברור יותר.

בסרטון של גל הארכובה אפשר לראות את שרשרת הטיימינג שמופקדת על התזמון הזה.

(בסקודה זה היה שרשרת בשונה מהרגיל היום שזה רצועה)

פורסם
יוסי תכתוב בבקשה אילו ברגים צריך לפרק כדי לפתוח את מכסה שרשרת טיימינג.

תודה

המכסה בסקודה הוא רק עם ברגים עם ראש משושה למפתח אומים משהו בערך 10 ממ
  • תוכן חדש...