Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור, אם אתה לא חייב גיר אוטומט אז יהיו לך עוד אפשרויות מעניינות עם מנועים חסכונים הנאה מנהיגה וגיר שחוץ מהחלפת מצמדים פעם בכמה שנים ( 2000 שח , נגיד ) לא דורש שום תחזוקה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא אמרתי שזה חסכוני כמו רכב הייברידי, אך זה מאוד חסכוני אם מתחשבים בזה שמדובר במנוע הרבה יותר מעניין מכל הייברידי אנמי ומשעמם, אצלי הצריכה הכי גבוהה שהיתה שכללה מידי פעם לחיצות כבדות בחיפה הסתכמה ב12.2 ק"מ לליטר, נסיעות יומיומיות רגועות לרכבת 14 ק"מ לליטר, למנוע 2.0 אטמוספירי זה מאוד מרשים.

אני גם חיפאי כל היום נוסע בעליות וירידות. תודה.

יש לי גם 2.0 - חסכונית היא לא.

ומנוע די אנמי יחסית ל2.0 .

הצלחתם לבלבל אותי (:

פותח השרשור, אם אתה לא חייב גיר אוטומט אז יהיו לך עוד אפשרויות מעניינות עם מנועים חסכונים הנאה מנהיגה וגיר שחוץ מהחלפת מצמדים פעם בכמה שנים ( 2000 שח , נגיד ) לא דורש שום תחזוקה .

אני לא מעוניין בגיר ידני.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יונתן, תעשה נסיעת מבחן,

אני לא יודע על איזה 2.0 MAX מדבר,

אך ה2.0 סקייאקטיב G עם 165 כ"ס הוא כזה:

1. אנמי, הוא לא

2. חזק, הוא כן וממש לא חסר לא כח

3. עם זמינות מומנט כמו במנועי טורבו הוא לא

4. חסכוני ביחס לכל מנוע 2.0 או 1.6 אטמוספירי אחר, הוא בהחלט כן

5. חסכוני כמו מנועי טורבו או הייברידי הוא לא

6. אחד המנועים הכי אמינים בשוק, הוא כן

מקווה שעזרתי.

פורסם

מנוע 2.0 של מאזדה זולל דלק כמו קאוואליר 2.2 לפני 16 שנה.

מאוד אנמי בסל"ד נמוך .

זמינות כח לא מוצלחת בסל"ד נמוך.

תיבת הילוכים לא כל כך חלקה .

מה שכן?

רכב נהדר בשאר הבחינות -

הגה טוב

אחיזה טובה

בלמים? משדרים קצת חוסר בטחון

וכיף לנהוג בו , וגם נראה טוב יחסית.

פורסם

שלום

לי יש יונדאי i 30 2019 עם מנוע טורבו וגיר רובוטי החדשים,

עברתי אליה אחרי שנתיים עם הונדה סיויק 1500 הבעייתית בשמן מנוע.

ההבדלים ביניהם לטובת ה i 30,

מזגן יותר חזק .

נוחות נסיעה יותר טובה.

רכב יותר שקט על הכביש.

כיסא נהג יותר נוח בנסיעה ארוכה.

אזהרות של תנועה חוצה מאחור, לא ידעתי כמה שזו מערכת חשובה כי בסיויק היא לא קיימת.

איכות בנייה פנימית יותר טובה.

יותר מקום לנהג ,שום חלק בקונסולה המרכזית לא מפריע לך כמו בסיויק.

פתחי מזגן אחוריים.

גיר רובוטי עובד בצורה פנטסטית גם בעיר, לא דומה לרובוטי של פולקסווגן .

למנוע 1350 ס"מק לא חסר כוח, זה אומנם לא חזק כמו בסיויק ,אך שם הגיר הרציף פוגם בפעולה.

צריכת דלק אותו הדבר בשניהם.

וטיפולים כל 15000 ק"מ, בלי החלפות שמן המנוע המשונות של הסיויק.

לרעה היונדאי בעלת צורה חיצונית משעממת ולא יפה כמו הסיויק.

פורסם

אני חולק עליך ידידי.

אפילו במזדה cx5 שהיתה לי, שהיא פחות חסכונית ממזדה 3 עם אותו מנוע, צריכת הדלק היתה סבירה בהחלט.

בטח לא כמו קוואליר עם גיר אוטומטי 3 הילוכים (או 4 הילוכים לאחר מתיחת פנים) ומנוע 2.2 :)

מנוע 2.0 של מאזדה זולל דלק כמו קאוואליר 2.2 לפני 16 שנה.

מאוד אנמי בסל"ד נמוך .

זמינות כח לא מוצלחת בסל"ד נמוך.

תיבת הילוכים לא כל כך חלקה .

מה שכן?

רכב נהדר בשאר הבחינות -

הגה טוב

אחיזה טובה

בלמים? משדרים קצת חוסר בטחון

וכיף לנהוג בו , וגם נראה טוב יחסית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

Max,

כן, אתה לא יודע, כנראה הניסיון שלך כולל גורם לא שגרתי שמגיע לצריכה הזו.

הרכב חסכוני, זה גם מה שאומרים כל בוחני רכב שנהגו ובדקו את הרכב "לא בעדינות", אלא אם אתה נהג באטרף לא מרפה מלחיצה מלאה וממושכת על הגז אז אין רכב שיהיה לך חסכוני.

תן דוגמא תאבי הנסיכה שלך כולל נתונים, כמה נסעתה וכמה תדלקתה? מה מחשב הדרך אומר? מה הצריכה במחשב מה מהירות הממוצעת.

פורסם

פות״ש, עוד כמה רעיונות לכאב ראש בריא;

פורד פוקוס (1.5 טורבו)

פיג׳ו 308

אופל אסטרה

בהצלחה...

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
Max,

כן, אתה לא יודע, כנראה הניסיון שלך כולל גורם לא שגרתי שמגיע לצריכה הזו.

הרכב חסכוני, זה גם מה שאומרים כל בוחני רכב שנהגו ובדקו את הרכב "לא בעדינות", אלא אם אתה נהג באטרף לא מרפה מלחיצה מלאה וממושכת על הגז אז אין רכב שיהיה לך חסכוני.

תן דוגמא תאבי הנסיכה שלך כולל נתונים, כמה נסעתה וכמה תדלקתה? מה מחשב הדרך אומר? מה הצריכה במחשב מה מהירות הממוצעת.

עזוב נו, אני זה שמקבל את חשבוניות הדלק מחברות הדלק ואתה מספר לי סיפורים כאילו אתמול הוצאתי רשיון.

Cx-5

חסכוני יותר מ3 2.0

סתם כבדרך אגב.

• מצחיק 1
פורסם

^

אתה באמת מצפה שמישהו יקח את התגובה הזו ברצינות?!

אותו מנוע אותו גיר, אך יותר כבד, פחות אווירודינמי, צמיגים רחבים יותר, ואתה אומר שהוא חסכוני יותר, אני חושב שצריך לזרוק את כל חוקי הפיזיקה לפח ולהתחיל להקשיב לך, אני בטוח שיהיה משעשע.

• תוכן חדש...