Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ינודאי i30 2010 בדיקת בוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השאלה לגבי יונדאי i30cw 2010

205000 קילומטר

לצערי בעצלנותי לא החלפתי מעל שנה שמן.

המוסך אמר שהוא יעשה לי פלאש למנוע.

איך אני בודק אם יש בוצה במנוע?

האם עדיף ללכת למוסך שיפרק את האגן וינקה ידינית?

יודעים להמליץ על מוסך שיודע לעשות את זה (ראש העין, אריאל, שומרון, פתח תקווה)

תודה רבה

פורסם

שנה זה לא נורא. השאלה כמה קילומטר נסעת מהטיפול האחרון. אתה זוכר איזה שמן (צמיגות ויצרן) שמו בטיפול האחרון? אם זה 5w30 תקן a3/b4 של יצרן כמו מוטול, קסטרול ובכירים אחרים אז לא אמורה להיות בעיית בוצה בטווח של שנה וקצת. תבצע טיפול בהקדם עם שמן באיכות קצה ותחזור על הפעולה אחרי 5000 ק"מ למען הזהירות.

פורסם

אני ממליץ לבדוק את מצב הבוצה.

ויזואלית ליד פתח מילוי השמן.

לפתוח מכסה שסתומים (ואז גם להחליף אטם מכסה שסתומים) ולנקות. לפרק אגן שמן, לבדוק מצב בוצה ולנקות.

ביצוע פלאש עלול להזיק לגומיות רינגים. עלול גם לשחרר ג'יפה שתתפס בנקודות רגישות.

אם המצב לא משהו, הייתי שם שמן סביר שעומד בתקן וסיננטי מלא ומחליף פילטר שמן. אחרי זמן קצר מבצע טיפול פלאשינג, שחשוב מאוד לבחור חומר מתאים ולעשות אותו לפרק זמן מסויים ולא ארוך מדי!!

אחרי זה להחליף שמן ופילטר שוב, הפעם לשים שמן איכותי.

להקפיד על פילטר מקורי שהוא לא יקר או תחליפי באיכות גבוהה ולא סיני !

• תוכן חדש...