Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול להתלונן למשטרה??? מה אני יגיד להם?? גנבו לי רכב שהכנתי לבד???

ןאיזה סתום הגנב. אני בניתי את הרכב הזה ככה שכל ריתוך בו אני מכיר גם אם הוא יצבע את הבאגי שלי בשחור מטאלי ויעשה לה הנמכות וספוילר היא עדיין תהייה באותה צורה. אז מה לעזזל עלה לא בראש שאני לא יזהה אותה. הרי בטיול שטח הראשון שלו איתה בטח מישהו מהחברה שלי ירים לי טלפון ויגיד לי ירין הבאגי שלך נמצאת לידי, אז מה יצה לו מיזה??? אני מקווה לפחות שהוא ישים לי צמיגים חדשים ככה שאני מקבל אותה אני לא יצטרך להשקיע בה.

נכתב מתוך תיסכול עמוק ירין אלקיים

פורסם

1. להגיד לכל מי שאתה מכיר ומכיר את הרכב.

2. להתחיל לטייל בשטח ואולי תוכלו לתפוס את הגנב.

אם תגיד למשטרה והם ימצאו אותו, סביר להניח שהבאגי יוחרם.

כבר יצא לי לראות מס' לא קטן של באגים מבניה עצמית שהוחרמו...

בהצלחה

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
udical צודק, למה הגנב צריך להנות מהכסף והעבודה שאתה השקעת?!?!
המשטרה לא יחרימו לי את הבאגי שלי מהסיבה הבאה@

יש לי גרר שרשום על שמי (אני גרריסט) התירוץ שלי יהיה שאני נוסע עם הבאגי בשטח לבדוק מה קורה עם הפרות של אבא של חברה שלי ולשטח אני לוקח אותה עם המשאית . אין נסיעה אף פעם על כביש איתה וז הם לא יחרימו לי אותה.

ותאמין לי שהגנב לא יהנה אחרי שאני יתפוס אותו. הוא יתחנן על החיים הוורודים שהיו לו מרגע הגנבה ועד הרגע שאני ימצא אותו.

פורסם

תבדוק כל שבוע במשטרה אולי החרימו את הבאגי שלך לגנב... אולי כך תצליח למצוא אותו.

הבעייה היא שאם לא תתלונן עכשיו למשטרה שגנבו לך את הבאגי אז אח"כ לך תוכיח שהוא שלך כי הרי החרימו אותו מהגנב.. אולי בכל זאת שווה לחתום על טופס תלונה

דן.

פורסם

אם אתה חושב שזה מעניין את המשטרה אתה טועה.

כל כלי רכב ממונע חייב רישוי (חוץ ממספר מסויום של כלי רכב חשמליים וגם להם יש הגבלות), בדיקות תקופתיות, ביטוח חובה וכן הלאה.

אפילו טרקטורונים שנועדו להוצאת עגלות תפוחים בתוך מטע ברמת הגולן, ולא יוצאים מהמטע, גם להם (טוב, לרובם) יש רישוי, טסט וביטוח.

זה שהאכיפה לא יעילה לא אומר שאין חוק.

אם המשטרה תמצא, המשטרה תחרים. אין חוכמות.

תחשוב על זה, אם אתה דורס איזה ילד שמסתובב בשטח, אפילו שלך, מי משלם על הטילפולים, אתה ?

לא. הביטוח.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בוא נקווה שגם לא תצטרך להשתמש במילים האלה באזרחות (רק תזכור שהאזרחות זה בעצם החופש מהמילואים :turn-l:)

פורסם

אחי אתה צודק!

הלכתי להגיש תלונה אצל המשטרה המעפנה הזאת והתשובה שלהם היא זאת:

"יש לך ראשיונות על הכלי רכב שהוא מוכיח שהוא שלך???" אמרתי להם שלו זה כלי רכב שאני בעצמי יצרתי על מרכב של חיפושית. אז הם שאלו אותי " יש לך איזה הוכחה שיכולה להציג לנו במידה מסויימת שהכלי רכב שלך??" כאילו הם מתכוונים לראשיונות וכאלו. אמרתי להם שלא. אז הם אמרו שהם מצטערים אבל הם לא יוכלו לעזור לי. אז שאלתי מה במידה ואני מוצא מישהו עם הרכב שלי בשטח אז הם נתנו לי תשובה מהסרטים "תעקוב אחריו תבדוק איפה הוא גר ותגנוב לו אותו בלילה" הוא הפך את זה לבדיחה.

מה שאומר שאם אתה בעל מוטורקרוס או באגי כל שהיא וגונבים לך אותה אתה יכול לתפוס בלמפה.

"(בטח מה שכתבתי יהווה עכשיו רעיון להרבה גנבים שרואים שהמשטרה לא יכולה לעשות כלום בנידון כי "זה לא חוקי" מבחינתם, ואם הם לא מכירים אותכם אז אתם יכולים להיכנס לפלונטר של נסיעה ברכב לא חוקי)

ואני אומר שאם אני תופס את הגנב אז ניראה מה המשטרה יכולה לעשות יותר נכון מגן דויד בשטח כמה הוא יעיל. (ואני חובש, אני יודע מה לעשות כדי להזיק לכל החיים)

פורסם

קודם כל מצער לשמוע שגנבו לך את הבאגי אבל הנקמה שלך יכולה להסתיים לא טוב מ2 סיבות:

1. אז תהרוג אותו או תעשה אותו נכה... חשבת על זה שהוא יכול להגיש נגדך תביעה ואז גם אתה תידפק?

2. למה אתה בטוח שהגנב או הגנבים הם ילדים בני 11 או משהו בסגנון... אתה לא יכול לדעת עם מי אתה מתעסק ומה יקרה לך...

• תוכן חדש...