Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חושב שתמצא את הבאגי באיזה טיול? הטיול היחידי שעשו עם הבאגי זה מהבית שלך לשטחים של הערבים, יש מכת גניבות לאחרונה והכל בגלל הפלסטינים שנותנים להם הקלות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נסה לשכור בלש פרטי...

אין לך מושג כמה זה עוזר!

אני אתן דוגמא. לחברה של אישתי יש כלב פקינז בצבע בהיר (נדירים יחסית). היא לוקחת אותו לעבודה, ורוב היום הוא נמצא מיתחת לשולחן שלה, ישן.

לפעמים הוא יוצא החוצה לעשות מה שכלבים עושים, כמעט תמיד הוא "מודיע" על זה...

פעם אחת הוא לא הודיע , יצא ולא חזר, אחרי כמה זמן, היא התחילה לדאוג ולחפש, ושאלה בחוץ, אז מישהו אמר שהוא ראה כלב כזה מיסתובב בדשא, ושאחרי זה הוא נעלם...

בקיצור, היא התקשרה לאיזה בלש פרטי, והוא מצא לה את הכלב תוך יום...

מישהו ראה את הכלב, ולקח אותו. אין לי מושג איך הוא איתר אותו, אבל היא לא הגישה נגדו תלונה, והכלב נישאר מאותו יום בבית...

אני מקווה שאתה תמצא את הבאגי שלך, אני מקווה שיהיה לך צינור/בזנ"ט ביד באותו יום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כול אני מצטער על הבאגי שלך , ממש בל כי זה דבר שאתה בונה ביד ואין מצב שאתה תבנה העתק מוחלט של הנגנב .... וחבל !

המשטרה ממש לא תעוזר כאן מהסיבה שאמרו שהרכב לא היה עם רישוי

בלש פרטי יכול לעזור מאוד למציאת הרכב אך לא להשבתו .....

ד"א אתה לא חושב שזה סימן אלוהי להתחיל לבנות משהו חדש וכן לבטח ולהעביר אותו רישוי ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

=ירין אלקיים]איך אני יכול להתלונן למשטרה??? מה אני יגיד להם?? גנבו לי רכב שהכנתי לבד???

ןאיזה סתום הגנב. אני בניתי את הרכב הזה ככה שכל ריתוך בו אני מכיר גם אם הוא יצבע את הבאגי שלי בשחור מטאלי ויעשה לה הנמכות וספוילר היא עדיין תהייה באותה צורה. אז מה לעזזל עלה לא בראש שאני לא יזהה אותה. הרי בטיול שטח הראשון שלו איתה בטח מישהו מהחברה שלי ירים לי טלפון ויגיד לי ירין הבאגי שלך נמצאת לידי, אז מה יצה לו מיזה??? אני מקווה לפחות שהוא ישים לי צמיגים חדשים ככה שאני מקבל אותה אני לא יצטרך להשקיע בה.

נכתב מתוך תיסכול עמוק ירין אלקייםתגיד מאיפה אתה? בסביבה שלי דפקו אתמול באגי, כאילו הוא נוסע בסביבה שלי אין לי מושג מאיפה הוא

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

כרמיאל.

ירין, בטוח ילדים לקחו לך אותה, אני לא יודע כמה היא שווה, אבל לא שווה לשכור בלש פרטי, וגם סיכויים אפסים שהוא יאתר אותה, פשוט סע ברחבי העיר או האזור שלך, אני בטוח שתמצא אותה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ירין שלום.

אני מבין לצערך גם לי יש באגי מבניה [ארוכת זמן] עצמית ויודע מה אתה מרגיש.

בעיניין ההוכחה,חשבת לנסות ולאתר את המסמכים של הרכב?אולי מס'מנוע\שילדה...

אצלי בכל אופן יש שטר מכר מיבוא של המנוע סובארו1.8 וכמובן שעליו המספר

חוצמזה אני מכיר את האישה שלפניי הרבה שנים הרכב היה שלה [אולי היא מחזיקה רשיונות]

בעצם אין מצב,המרכב כולו שונה.

שיהיה בהצלחה ואל תתיאש אתה תמצא אותה [את הבאגי לא את האישה:wink: ].

נ.ב

הידעתם?בזנ"ט הוא קיצור של ברזל נטוי.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...