Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם, אני לא עובר את ה30-40 קמ"ש ואת הנהגים שמאחוריי זה מרגיז. בשביל לא לקבל מכות אני צריך להאט לאיזור ה30 קמש לפחות.

אני פשוט לא רואה היגיון לנסוע ב 50 קמש וכל פעם לבלום בחוזקה לפני הבאמפים.

איך אתם נוהגים באיזורים כאלה?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם נוסע לאט, הבעיה עם נהגים מאחור בעלי רכב ליסינג שממהרים ולא איכפת להם לשפשף את הגחון..

בסופו של דבר אם מישהו צופר או מהבהב אני מסמן לו לעקוף.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה אתה מושפע מנהגים אחרים? תתאים את מהירות הנסיעה שלך לתנאים שאתה חושב שמתאימים לאותו המקום.

זה גם כמובן תלוי ברכב- עם הקורולת ליסינג אני עובר פסי האטה במתינות, עם הלנדקרוזר אני לא יודע מה זה פסי האטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כנראה אתם לא נוסעים במכוניות הנכונות כמו רוב העדר בכביש :-D, סתם זאת הייתה בדיחה חחה..חחה... וברצינות דבר ראשון אתם צריכים להפסיק לנסות להבין את ההתנהגות הבבונית של נהגים אחרים ולנסוע לפי חוקי התנועה, דבר שני אני עצמי סובל מפסי האטה ומעדיף לעבור בדרכים אחרות גם עם זה מאריך לי את הדרך.

פורסם
למה אתה מושפע מנהגים אחרים? תתאים את מהירות הנסיעה שלך לתנאים שאתה חושב שמתאימים לאותו המקום.

זה גם כמובן תלוי ברכב- עם הקורולת ליסינג אני עובר פסי האטה במתינות, עם הלנדקרוזר אני לא יודע מה זה פסי האטה.

לא שם עליהם קצוץ. סתם מתעניין לדעת איך אנשים אחרים נוהגים בתנאי דרך כאלה.

באמת לא מעט מהפעמים אלה גברים/נשים בכל מיני ג'יפונים מגודלים.

פורסם

הקצרים זה פשוט סיוט, צריך להאט ממש לכמה קמ״שים בודדים ועדיין זה מורגש.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה שמרגיז שאין שום תקן לבאמפרים,וכל רשות מקומית וכל ישוב בונים אותם כראות עיניהם

בעיר אצלי הם בנו אותם גבוהים מידי,רכבים נשרטו.

הנהגים פוצו והבאמפרים הוקטנו לגודל סביר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בכל המכוניות שאני נוהג עליהן, באיזור ה-20-30 קמ"ש, אם זה אחד גדול יותר אז יותר לאט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגדול אני אישית קצת "משתולל" בוא נגיד ברוב המקרים על 40-50 קמ"ש

אומנם זה לא קיים הרבה אבל יש באמפרים מוזרים, נמוכים כאלו שאתה בקושי מרגיש אותם, ואפילו עושה לך חשק רק להאיץ.

העיר הכי משופעת בבאמפרים שראיתי זאת לוד, עושה לך חשק להקיא כל פעם שאתה נוסע שם

פורסם
בגדול אני אישית קצת "משתולל" בוא נגיד ברוב המקרים על 40-50 קמ"ש

אומנם זה לא קיים הרבה אבל יש באמפרים מוזרים, נמוכים כאלו שאתה בקושי מרגיש אותם, ואפילו עושה לך חשק רק להאיץ.

העיר הכי משופעת בבאמפרים שראיתי זאת לוד, עושה לך חשק להקיא כל פעם שאתה נוסע שם

רק שלא יעשה לך חשק להאיץ לתוך בן אדם שהחליט לחצות את המעבר חצייה שאחרי הבמפר.. כי אז זה ממש כואב

פורסם
רק שלא יעשה לך חשק להאיץ לתוך בן אדם שהחליט לחצות את המעבר חצייה שאחרי הבמפר.. כי אז זה ממש כואב

לאן לקחת את זה בן אדם..

• תוכן חדש...