Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באוטו הרכב פשוט לא זז, זה מאוד מורגש בעליות, הרכב בקושי עולה על הילוך שני, נתקע על 50 קמ"ש ולא עולה במהירות והמנוע נשמע רועש ומתאמץ מאוד, אם מעלה לשלישי הרכב מתחיל להאט,

מה שאני יודע זה שהגיר אצלי מת,

לטענת המוסכניק שהמנוע תקין, לי לא ברור איך זה שהמנוע תקין ולא מצליח לסחוב אפילו על הילוך ראשון, שאלתי את המוסכניק הוא טוען שזה מהגיר,

המנוע אגב לא מעשן, וב500ק"מ שכבר נסעתי איתו לא היתה צריכת שמן בכלל, נעשה טיימינג חדש, אך המצב היה כך גם לפני.

חשבתי אולי מזרקים נסטמו, ניסיתי כבר תוסף K44 ולא נראה שזה עזר במשהו.

מה זה יכול להיות? האם זה הגיר? אני רוצה לתקן את הגיר, אך חושש שזה לא יפתור את הבעיה.

פורסם

לא יודע בדיוק, זה סביב ה3000-3500 סל"ד

כאשר אני עובר למצב ידני יש באמת תופעה מוזרה, אחרי שאני מעלה להילוך שני, זה מורגש כך, אך תוך שני זה מרגיש כאילו עבר להילוך הבא, אך ישאר על 2, ואם אני מעלה ל3 ו4 זה מרגיש שזה עובד, כאילו יש לי 5 הילוכים, אך אני יודע בוודאות שיש 4, זה גיר הDP0 אם אני לא טועה.

אחרי שאבדוק פעם הבאה אני אעדכן כמה בוודאות.

פורסם

זה נתקע על 3000 סל"ד בעליה ולא עובר אפילו בפול גז, המנוע מרעיש מאוד,

בפתיחת מצערת הרכב מגיע מהר ל3000 סל"ד, אחר כך בעיקר אחרי 3500 סל"ד משמיע רעש כמו בסרטון שצירפתי ובקושי עולה, ואם מעביר הילוך קופץ קדימה ושוב רעש ובקושי תזוזה, בנסיעה מנהלתית רגולה בלי עליות הכל שקט וחלק, בעיקר מצד המנוע, הגיר דופק מידי פעם.

[video=youtube_share;QUHv06LGepI]

פורסם

קראתי ברשת למה יכול לגרום לתופעת הכבדות הזו,

יש כאלה שטוענים שמומלץ לבדוק פלאגים,

ברשת בכמה אתרים ראיתי שהפלאג המתאים של NGK הוא BKR6EZ

ואצלי מותקנים פלאגים של NGK BKR5ES, יכול להיות שזה מה שגורם לכל הבלגן הזה?

אלה המצתים המותקנים אצלי ברכב:

IMG_20191005_084438.jpg

פורסם

תחליף פלאגים אמור להיסתדר.

מה שמותקן אצלך זה פלאג ניקל רגיל, כלומר לא מתאים בכלל לרכב שלך!

מה שאתה צריך זה אירדיום, והמק"ט שציינת של NGK הוא אכן מתאים.

• תוכן חדש...