Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי מאזדה 6 2008 דגם מפואר מנוע 2500 !

הרכב אצלי 5 חודשים.

לפני חודשיים בערך נדלקה לי מנורת ניהול מנוע (check engine)

פתאום המנורה הופיעה

ניתקתי תמצבר לאפס והמנורה נעלמה ולא חזרה, אך אחרי כמה נסיעות ברכב המנורה חזרה יחד עם מנורה של שמן מנוע והאוטו נכבה, הנעתי שוב תרכב ושתי המנורות נעלמו ולא חזרו יותר

נסעתי בשקט יותר מחודשיים, אך השבוע זה קרה לי שוב

נדלקה מנורת ניהול מנוע איפסתי נעלמה חזרה אחרי זמן מה ואחרי 40 דקות בערך הצטרפה אליה המנורת שמן נכבה האוטו הנעתי ושוב פעם זה נעלם.

יש לציין שיש שמן ומים תקינים במנוע.

מישהו יודע מזה יכול להיות

כיוון ?

תודה לעוזרים :)

פורסם

דבר ראשון צרייך לחבר את הרכב לסורק ולשלוף קוד תקלה אחרת כל התשובות יהיו השערות בלבד.

אצלי לדוגמה (אמנם ברכב אחר) צינורית ואקום גרמה בדיוק לתופעה שאתה מתאר פה)

פורסם

קודם כל אם הנורה חזרה, תלך למוסך ותבדוק קודי תקלה, אל תמשיך לנסוע ככה - יכול להיות שמתפתחת לך בעיה רצינית ואתה לא יודע בכלל או שאיזה חיישן מזייף.

וסחתין שיש לך מזדה 6 2008 מנוע 2500 דגם מפואר !!!! :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

קודם כל אני מצטער אם אתה הולך להפגע מדבריי, כמובן שאין בהם אלא בכדי להעמיד אותך בטעותך ולעוזר לך כרגע ולהבא.

לא מבין את כל הקשקשת 'דגם מפואר! 2500!!!' כשבפועל מופיעה לך תקלה ואתה בוחר להתעלם ממנה כמו מר ישראל ישראלי מצוי, ולא פעם ולא פעמיים.

אנחנו לא יכולים לשער מה התקלה, ואנחנו לא יכולים לדעת אם יש קשר בכלל למפלס נוזל קירור או למפלס שמן.

נורת שמן לא מופיעה רק כשיש חוסר אלא כשיש לחץ לא תקין, ועם לחץ לא תקין אתה יכול להגיד שלום גם למנוע 3000 וגם למנוע 5000.

תעשה טובה (לעצמך כמובן) ותבצע סריקה, אם תרצה יש לנו קבוצה בפייסבוק 'תשאלו כנופצון' ויש שם לא מעט אנשים מהאיזור שלך כנראה גם כן, שישמחו לעזור לך באיתור הבעיה.

• תוכן חדש...