Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מנטה

DRIVEN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה אתם מורידים לבחור את הרוח מהמפרשים ????

קנאה אולי ? צרות עין אולי? או אולי אתם חושבים שהמנטות שלכם שוות כל כך מעט?

הצעות מחיר בנשימה אחת עם ירידה גובלות בציניות...

ככה לא מצרפים חבר חדש למועדון אופל !!!!

חברות ופירגון אינן מילים מגונות....!

אודי.

פורסם

יש חברות ופירגון ויש את המציאות.

עונים פה שני האנשים שאם יש מישהו מומחה במנטות - הרי זה הם.

סה"כ מנסים למנוע מפח נפש מהבחור שחושב (אולי) שיש לו אוצר. ספורטיבית אוטומטית זה כבר לא מבוקש, ועוד כזו שנחשבת הכי פחות קלאסית מהמנטות.

בזמנו היתה לשכן שלי מנטה כזו בצבע בורדו, אני זוכר שכצעיר היא מאוד הרשימה אותי בצורתה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תקשיבו אנשים אני לא חושב שיש לי אוצר,האוטו הזה לא מעניין אותי,ובכלל אני שונא את כל האופלים שיש!

אני כולה מברר בשביל דודה שלי!

לי בכלל יש 205 GTI 1900 מקורית מייבוא אישי!אז אופל לא מעניין אותי!

פורסם
האוטו הזה לא מעניין אותי,ובכלל אני שונא את כל האופלים שיש!
לאור התגובה הילדותית והלא רצינית הזו, אני לא חושב שיש טעם להמשך הדיון, וחבל על הזמן והמחשבה שכבר השקיעו חברי הפורום בעלי העניין והידע באופלים בכלל ובמאנטות בפרט, בתגובות ובנסיון לפתח דיון עם הטיפוס הזה.
פורסם

1. חברות ופירגון אינן מילים מגונות....!

2.קנאה אולי ? צרות עין אולי? או אולי אתם חושבים שהמנטות שלכם שוות כל כך מעט?

3.הצעות מחיר בנשימה אחת עם ירידה גובלות בציניות...

4.ככה לא מצרפים חבר חדש למועדון אופל !!!!

אודי.

1.בקשר לפירגון, אם תשים לב, רשמתי לבחור שיש לי לפחות 3 מנטות לפירוק ואם הוא צריך איזה חלק שהוא אני אשמח לעזור.כמו כן איחלתי לו בהצלחה במכירה, מה עוד רצית שאני אפרגן? שאני אגיד לו שהוא רזה לאחרונה? שהפן בשיער ממש מחמיא לו?של מי המסקרה המהממת שהוא שם? שהגינס של דיזל ממש מחטבים לו את התחת?

2.קנאה וצרות עין? ממש לא? יבושם לו מצידי שימכור את האוטו ב 50K, זה רק יעלה את הערך של האוטו שלי גם, לצערי, אין חכם כבעל ניסיון ובמקרה הספציפי הזה, זה אני.אני יודע בודאות שאת המנטות שלי (ושל REDROSE) בקושי אפשר למכור ובטח ובטח שבמחיר זעום לעומת מה שהושקע בהן, אבל.... הן לא למכירה, למען האמת אם מישהוא יצליח להוציא לי מהידיים איזה מנטה זה רק בגלל שהידיים יהיו קרות קשות וכחולות (ואני מקווה שהרגירוס מורטום יתקשה על המכוניות מהר!).

3. יכול להיות שאתה ו DRIVEN עדיין לא מבינים את העניין אבל הצעת המחיר שלי היא לא צינית בכלל.

אם הייתי סוחר אז זה באמת נשמע ככה (מצד אחד מסביר לו כמה הרכב דפוק ומצד שני מציע לו הצעת מחיר מגוחכת).אבל לא זה המקרה, יבוא היום ושניכם תגלו שזו דוקא הצעת מחיר יחסית נדיבה אשר נועדה להביא מנטה נוספת לאוסף ולמנוע מצב שהיא תיפול קורבן אונס לאיזה ילד שרק קיבל רשיון וישים לה מלא מדבקות,ספוילרים,אגזוז לחץ ושאר מרעין בישין.

4.להצתרף למועדון זה להודיע שיש לך אוטו ואתה רוצה לדבר/ להפגש עם בעלי עניין זהה, לא להודיע שאתה רוצה למכור אוטו מסוג מסוים ואח"כ גם להגיד שהאוטו בכלל לא מעניין אותו. לא?

DRIVEN - לא ענית לי, האוטו מנתניה?

חן - פשוט לא יובאו כמעט אופלים עם מנוע 1.8 OHC לארץ הקודש. אני חושב שהאוטו היחידי שיובא עם כזה מנוע היה האומגה וגם במיספרים מצומצמים.

דא"ג , לאן נעלמה האומגה GSI עפ המנוע 6 טורי DUAL RAM המדהים? אם היא הושבתה או משהוא כזה אני מעוניין לדעת בבקשה(וגם אם לא,כמובן).

בתודה,בברכה ובברכת ברוך הבא למועדון ואתה נראה נורא חתיך היום....

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פגשתי אותה כבר כמה פעמים, נוהג בה בחור רוסי נחמד (נדמה לי שקוראים לו לאוניד), אולי זה אתה :-D ?

אם זה אתה, אז הורדתי אותך פעם לשוליים (זה נשמע נורא אבל זה היה בנחמדות ועדינות:-) )בכביש 2 ביציאה מנתניה בדרך לת"א וקישקשנו קצת על מנטות.

אוטו באמת נחמד. תנסה למכור אותו בנתניה כי שם באמת יש לו פוטנציאל.

עוד מקום שיש לו פוטנציאל מכירה גבוהה זה בכפרים בגליל, החברה שם אוהבים אותן.

עפ"י הנתונים האלה נראה לי שהמקום המושלם בשביל מודעה זה בלוח פוקוס.

והמקום המושלם בשבילה זה באוסף שלי, אז אל תשכחו אותי.

בברכה,יניב

פורסם

אז ככה!

ניראה לי שגם אני יכול לדחוף את עצמי למומחי המנטות (למרות שמכרתי את שניהם לאותו אדם - אלעד )

אחי שני מנטות a שנת 72 במחיר שאלעד אם רוצה יספר לך והוא ממש מצחיק. בהתחלה רציתי על אחת מהן 10k וירד לי כל האויר. שניהם בחצי מהמחיר. (סליחה אלעד הייתי חייב)

דבר שני יחודיות של רכב בארץ, אחי אני ממש אבל ממש ממש ממש סובל מזה שיש לי רכב יחיד בארץ, נישברה לי בקליט מסריחה ואני צריך להפוך חצי עולם בשביל שמישהו יזמין לי אחת כזאת, וזה תוך כדי שילוב צבא.

הרכב שיש לי זה volvo 480 gt (תפו תפו תפו בלי עיין הרע) ומה גם שאם אני ירצה למכור אותו אפילו שאני לא מאמין שאני יעשה את זה בתקופה הקרובה יהיה לי מאוד כשה למצוא קונים.

ודבר אחרון, בני דודנו מהכפרים בגליל או כמו שאני מעדיף לקרוא להם השכנים שלי שמבדרים לי כל לילה בזיקוקים של חתונות התקדמו טיפה והם מעדיפים אופלים או פורדים ממודלים יותר חדשים הם לא משוגעים על אספנות אפילו שיש אגרה (או איגרת כמו שהם קוראים לזה) של טסט נמוכה, והביטוח עולה גרושים.

אז כמו שנאמר למעלה, תחפש קונים בנתניה, ובקשר לשמאי רכב תביא לי פורד פיאסטה שנת 80+ עם טסות ואני מארגן לך שמאי רכב שיתן לה הצעת מחיר של 50000שח בדוק!!!!!!. כל אחד והקומבינות שלו. מה שאומר שאם לוי יצחק רוצה להעריך רכב אז שיעריך את הרכבים שלו את שלי אני ימכור בכמה שאני רוצה. (בתנאי שיהיה מי שישלם)

ירין אלקיים

פורסם

אבל לפי מה שהבנתי שהמכיר של המנטות בארץ הוא ממש משפיל (לא שאני מנסה להעליב או משהו זה ברוח טובה) כי למכור מכונית אחת ב-2.5K זה ממש...

טוב אבל מי שאוהב כאלו דווקא יכול להנות מהם:-) :-) :-)

פורסם

אופלים עם מנוע 1.8 OHC היו הרקורד עם מאייד(פירבורג כפול)ואומגה שיובאו כולן עם מנוע מוזרק ו 115 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אבל לפי מה שהבנתי שהמכיר של המנטות בארץ הוא ממש משפיל (לא שאני מנסה להעליב או משהו זה ברוח טובה) כי למכור מכונית אחת ב-2.5K זה ממש...

טוב אבל מי שאוהב כאלו דווקא יכול להנות מהם:-) :-) :-)

אולי תעשה טובה לכולם ותפסיק עם התגובות המטופשות שלך לכל שירשור שמופיע כאן!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אופלים עם מנוע 1.8 OHC היו הרקורד עם מאייד(פירבורג כפול)ואומגה שיובאו כולן עם מנוע מוזרק ו 115 כ"ס.
חן, מסכים איתך לחלוטין שהרכבים האלה הגיעו עם המנועים האלה, העניין הוא שהם הגיעו במספרים נמוכים וכיום בודדים שרדו, כפועל יוצא, כדי להמשיך בשיפוץ של המנטה שלי אני צריך תושבות מנוע של 1800 גיר ידני של 1800 ועוד כמה חלקים יחודיים של 1800 (אפילו שהאוטו עם מנוע 2000, זאת איזה קומבינה) ולא מצליח למצוא חלקים.

אם מותר לי לייעץ, חבל למכור, שפץ את האוטו ותהנה ממנו, יש למנטה הזאת מנוע קצת חלשלוש אבל שיא מומנט כבר ב 2000 סל"ד ויציבות מדהימה שלא מביישת מכוניות ספורטיביות מודרניות.

עצה אחרונה, פרסם מודעה במחיר שנראה לך (בא נגיד 20K) ותקווה לטוב, לכל סיר יש מכסה, השאלה היא רק באיזה מחיר. מנסיון שלי, הטלפון יתחיל לצלצל רק כשתרד מתחת ל 10K אבל בהצלחה בכל מקרה.

במידה והדודה תחליט למכור, אנא הודע לנו בפורום וגם באיזה מחיר מדובר.

שוב, בהצלחה.

יניב

• תוכן חדש...