Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מונע בגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אשמח לעצות או להמלצות מבעלי רכבים מונעים בגז.

אני ממש חדש בנושא ובעל רכב לא מעט שנים. לאחרונה בעקבות מעבר עיר אני מחוייב לנסוע כ60 קמ למקום העבודה.

החלופה הכי נכונה עבורי כרגע הוא רכב גז. מפאת הבלאי בדרכים אני ממש מחפש רכב עד תקציב 15-20 אלף.

שאלתי היא ..האם לקנות רכב סביר ללא המערכת ולהתקין על חשבוני( רכב שנניח עולה 12 +מערכת גז) או כבר לקנות ביד 2 רכב מובנה..

מה שבעיקר מעניין אותי ופה אשמח ממש לעצות מכם- ראיתי ביד 2- מאזדה 3, סובארו למינהם ,סובארוb4-שנת 2007 יונדאי, ועוד מגוון רכבים. האם אתם יודעים מה הרכב הכי אמין מבחינת ההתקנה והנסועה עם ההסבה? האם אחד הדגמים הנ"ל שציינתי עדיף על פני האחרות?( המאזדה 3 ודגמי הסובארו ממש מצאו חן בעיני אך אינני יודע האם היא באמת תועיל..מה דעתכם? ושוב תודה רבה!!!

פורסם

יונדאי למיניהם וסובארו B4 מתאימים מאוד, מאזדה קצת פחות.

הכי טוב שתשאל מתקין מערכות גפ"מ לגבי איזה רכב הכי מתאים.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

הכי טוב לקנות רכב שמתאים להסבה ולהסב אותו ב5-8 אלף שקל, תלוי במערכת ובמנוע.

תתיעץ עם מתקינים, אני ממליץ על עידן הגז באזור (AZUR).

על סובארו ואמריקאיות המערכות יושבות טוב לאורך זמן, ואפשר להשיג אמריקאיות במחירים די זולים (גם מונדאו למשל תוכל למצוא באיזור ה10-15)

פורסם

דווקא ממה שאני רואה כלי רכב מונעים בגז לא נמכרים במחיר המשקף את עלות המערכת אלא הרבה פחות, לכן אינני בטוח שכדאי לרכוש בלי המערכת ולהתקין.

מנסיון שיש פה לשכנים מסביב - יש כאלה שנוסעים ללא בעיות שנים, אחרים שהצורת לא מפסיקות.

אישית הייתי מחפש ניסאן מיקרה ידנית בתקציב שלך תוכל למצוא כזאת מ-2013 ואולי אפילו 2014. מכונית פשוטה שעושה 20 ק"מ לליטר בלי מערכות מיותרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי היו לי מספר רכבים שהתקנתי בהם מערכת גז (מצטרפת להמלצות על דודי מעידן הגז). אני נוהגת לקנות רכבים עם ק"מ נמוך, מחיר גבוה יחסית ואז "לשחוט" אותם בקילומטראז. אם תקנה ותתקין, העלות תהיה גבוהה אבל יהיה לך שקט יחסי לכמה שנים. אם אין תקציב גבוה, הייתי קונה רכב עם מערכת מותקנת מראש. לא כל רכב מתאים במאת האחוזים לגז.

בהצלחה.

• תוכן חדש...