Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניינת לקנות רכב סופר מיני חדש

כרגע אנחנו זוג + ילדה, ומתכננים ילד נוסף בשנים הקרובות

אנחנו מעוניינים ברכב סופר מיני בעיקר כי גרים במרכז תל אביב וחשוב לנו שהרכב יהיה קטן יחסית בגלל ענייני חניה

מבחינת השימוש שלנו: משתמשים ברכב בעיקר בסופי שבוע כדי לבקר משפחה ולטייל, ביומיום לא מזיזים הרבה את האוטו

בשנים האחרונות יש לנו סוזוקי סוויפט שבגדול היינו מרוצים ממנו, אבל הוא כבר מתחיל לעשות המון בעיות וזה קצת מלחיץ אותנו בגלל התינוקת ולכן מתכננים להחליף

מה חשוב לנו (לפי הסדר): בטיחות (מבחני ריסוק ואביזרי בטיחות) ואמינות (מאסנו בביקורים במוסך)

כאמור רכב קצר לאור אילוצי חניה

אם הרכב יתאים לזוג + 2 זה יהיה נחמד

נוחות נסיעה​

המון תודה!

פורסם

הונדה ג'אז אולי מציעה ביצועים קצת פושרים אבל היא מאוד מרווחת ומודולארית והכל בתוך מימדים חיצוניים קומפקטיים.

רמת הגימור קומפורט עדיפה בזכות אבזור בטיחות מקורי להבדיל ממערכת התרעה בהתקנה מקומית בדגם טרנד.

פורסם

הרכב הונדה ג'אז - יתאים לזוג + 2.

מתאים בדיוק למה שחשוב לכם (לפי הסדר):

"בטיחות (מבחני ריסוק ואביזרי בטיחות) ואמינות (מאסנו בביקורים במוסך)".

פורסם

הג'אז בחירה טובה כל עוד מוכנים לחיות עם המנוע העצל. הייתי בודק גם את ה-C3, רכב מהנה נוח מאוד ושמח, מקדימה מרווח יותר מהג'אז, מאחור טאץ' פחות, יש פחות תחושה של מיני בנסיעה. שתיהן טובות. בעיקר אחרי סוזוקי...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...