Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט לא חדשות

סעים 282 (א) (1) לתקנות התעבורה

תק' (מס' 4) תשע"ה-2015

(2) רשות הרישוי בדקה ואישרה כי באב טיפוס של אותו דגם רכב התקיימו כל התנאים האמורים בתקנות אלה לאותו סוג רכב וכי הומצא לרשות הרישוי אחד מאלה, לפי העניין:

(א) לרכב שיוצר על פי תקינה אירופית – תעודה מאת מעבדה מוסמכת;

(ב) לרכב שיוצר על פי התקינה הפדרלית של ארצות הברית – אישור ממינהל הבטיחות האמריקני המעיד כי הרכב עומד בדרישות התקינה הפדרלית של ארצות הברית;

(ג) לרכב מסוג M1 ו-N1 שיוצר על פי התקינה הקנדית – אישור ממשרד התחבורה הקנדי או מורשה מטעמו המעיד כי הרכב עומד בדרישות התקינה הקנדית;

(ד) תעודה המעידה על רישום הרכב באחת ממדינות הקהילה האירופית או בארצות הברית ולגבי רכב מסוג M1 ו-N1 – תעודה המעידה על רישום הרכב בקנדה;

(ה)כל תעודה אחרת לפי דרישת רשות הרישוי לצורך הוכחת עמידת האב טיפוס של אותו דגם רכב בכל התנאים האמורים בתקנות אלה לאותו סוג רכב ולצורך הוכחה כי הרכב תואם את האב טיפוס של אותו דגם רכב;

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פירוש המילה דווקא הוא כך ולא אחרת.

אני נשבע שלפני שקראתי את זה, קראתי את ההודעות שלי וגם לי הפריע בעיניים השימוש המוגזם בדווקא.

אז לגבי הדווקא הראשון, אכן מיותר.

לגבי הדווקא השני...

הF150 היא המכונית הנמכרת ביותר בעולם אבל לא נמכרת בארץ

אז זהו שדווקא כן נמכרה (מחילה. לא שלטתי בעצמי)

אותם F150 שאתה מדבר עליהם, יובאו ביבוא אישי על ידי גזפרו או איילון

ה-F150 יובא ביבוא מקביל ולא ביבוא אישי, כי לא ניתן לייבא טנדרים ביבוא אישי**. קטנוני אני יודע, אבל כן נחשב יבוא מסודר. זה שהיבוא הזה לא היה הצלחה גדולה זה סיפור אחר ועל כן הדווקא.

**עריכה: אלא כאספנות בלבד

הכל ברוח טובה :wink:

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

טנדרים עצומים זה הדבר האחרון שחסר פה על הכביש

ואני מתאר לעצמי שקודם יבדקו אם יש לford ranger שוק, שהוא בכלל משווק באירופה

• תוכן חדש...