Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מה ילד יום, מקוה שזה יוביל לשינוי כלשהו בעולם הרכב בארץ, בסופו של דבר מה שמחליט זה האם לדגם מסויים יש שוק או אין. אם יש אותו דגם שמיוצר באסיה\אירופה ובארהב, ויותר זו ללייבא מארה"ב, מה טוב.

פורסם

השוק האמריקאי שונה לגמרי מהשוק שלנו.

רוב הרכבים הנמכרים בארה"ב הם טנדרים ו SUV בנפחים גדולים.

לא נראה לי שתל אביבים יתחילו לנהוג ב F350

1.jpg

מתאים לי ג'יפ עם 707 כ"ס

JP018_029GChjr8qjvlm8sesja5j2an7vk32p.0.jpg

אייל

פורסם

נראה לי שהbenefit העיקרי יכול להיות מהגדלת היבוא המקביל.

משפחתית בת 0-2 שנים יכול להוית מציאה מצוינת, בעיקר כשהדולר זול.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

שטויות. בעבר הלינו יבואני הרכב הרשמיים כי המצב בו הם יכולים ליבא תקינה אירופאית בלבד (אפילו אם אתה יבואן של רכב אמריקני), בעוד יבוא מקביל ואישי יכול ליבא תקינה אמריקנית או אירופאית מפלה אותם ואם רק יאפשרו להם הם יעמידו מוסטנג/קורבט וכו באולם במחירים אטרקטיביים. אישרו להם (בהוראה זמנית). נחשו מה? ניחשתם נכון.

גם הפעם, אם זה לא כלכלי, זה לא יהיה כאן.. היבואן הרשמי שמוכר אלפי כלי רכב על פי "שבלונה" מסוימת לא ימהר ליבא כל דגם רק כי הוא נחמד..

פורסם

קיה קרניבל לא יובא בתקינה אמריקאית עוד ב-2015?

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
השוק האמריקאי שונה לגמרי מהשוק שלנו.

רוב הרכבים הנמכרים בארה"ב הם טנדרים ו SUV בנפחים גדולים.

לא נראה לי שתל אביבים יתחילו לנהוג ב F350

1.jpg

הם יכולים בלי קשר לשינוי התקנות:

https://www.ford.co.il/%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D/22/ford-f-350

אבל כמובן שבתל אביב זה פיל בחנות חרסינה.

פורסם

דווקא הפול סייז מגיעים עם פנסים א-סימטריים ולוח מחוונים אירופאי - תצוגת קמ"ש מוגדלת ותצוגת מייל קטנה. בארה"ב זה הפוך

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הם יכולים בלי קשר לשינוי התקנות:

https://www.ford.co.il/%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D/22/ford-f-350

אבל כמובן שבתל אביב זה פיל בחנות חרסינה.

התל אביבים לא יקנו F350 אלא:

F150 Raptor

https://www.ford.com/trucks/f150/models/f150-raptor/

או F150 shelby

https://www.roadandtrack.com/car-culture/a25009754/2018-ford-shelby-f-150-for-sale/

קובי

:-)

פורסם

הF150 היא המכונית הנמכרת ביותר בעולם אבל לא נמכרת בארץ, למרות שהאחיות הגדולות שלה (F250 וF350) דווקא כן, משום שהיא לא עומדת בקריטריונים להכרה מלאה במס.

אז לא, אתה כנראה לא הולך לראות פה לא רפטור ולא המי ביבוא מסודר, למרות שזה אפשרי מבחינה חוקית.

פורסם

דווקא כן נמכרת בארץ. לפחות נמכרה.

היה ניסיון לייבא F150 בנזין (ברמת גימור נמוכה) ולמכור אותן עם מערכת גז.

היו כמה יחידות שנמכרו. אני נתקלתי בשתיים.

W. Churchill

פורסם

השנה עלו על הכביש שני רפטורים, כנראה בייבוא מקביל מאחר והם מופיעים בקובץ, וגם בשנים קודמות היו יחידות בודדות, ככה שתקינה כבר הייתה להם.

פורסם
דווקא כן נמכרת בארץ. לפחות נמכרה.

היה ניסיון לייבא F150 בנזין (ברמת גימור נמוכה) ולמכור אותן עם מערכת גז.

היו כמה יחידות שנמכרו. אני נתקלתי בשתיים.

פירוש המילה דווקא הוא כך ולא אחרת.

אותם F150 שאתה מדבר עליהם, יובאו ביבוא אישי על ידי גזפרו או איילון. הם לא יובאו (בעבר) ביבוא מסודר והם לא מיובאים (בהווה) ביבוא מסודר. הF250 והF350 דווקא כן מגיעים ביבוא מסודר של היבואן הנקוב. השימוש שלך במילה דווקא לא מתאים פה.

בהתייחס לתגובה הקודמת שרשמת לי, לא היתה שום סתירה בין הדברים שאני רשמתי (על ההגעה של הדגמים בלי קשר לשינוי הנוכחי) לבין הדברים שאתה רשמת מיד אח"כ (שהם מגיעים עם השינויים המינוריים שנדרשו). אם כבר, אז להפך - הדברים השלימו אחד את השני ועדיין, אתה פתחת את התגובה ההיא ב"דווקא" למרות שדווקא לא התאים גם שם.

אז אלה היו כמה מילים שהחלטתי לכתוב על המילה דווקא. למה? דווקא!

פורסם

ככל שידוע לי מדובר על מהלך שבוצע כבר לפני שנים רבות - לא מדובר בידיעה "מרעישה" ראו כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...